Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα 613 εθελοντές της ΑΓΑΠΗΣ αιμοδότησαν αυτό το καλοκαίρι!

613 εθελοντές της ΑΓΑΠΗΣ αιμοδότησαν αυτό το καλοκαίρι!

0

Το προσωπικό των κινητών μονάδων στήριξε την δράση

Τα μέλη της ΑΓΑΠΗΣ συνεχίζουν να αιμοδοτούν και αυτό το καλοκαίρι!

Συνεργασία δύο Γενικών Νοσοκομείων, Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» της Αθήνας και «Γεώργιος Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης τα οποία οργώσανε την περιφερειακή ενότητα Ξάνθης από το Νότο έως το Βορρά και από τα ανατολικά της έως τα Δυτικά της, είχανε παρουσία στα όρια του Δήμου Ιάσμου της περιφερειακής ενότητας Ροδόπης και ισχυρή παρουσία στο Δήμο Νέστου της περιφερειακής ενότητας Καβάλας.

Συνεργασία και φιλοξενία των διευθύνσεων επτά μειονοτικών δημοτικών σχολείων, ήτοι Μύκης, Μελιβοίων, Ωραίου, Γλαύκης, Δημαρίου, Κενταύρου, Κεντητής-Ηλιόπετρας και Εχίνου, τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιατέρως.

Συνεργασία και συντονισμός οκτώ πολιτιστικών συλλόγων που διαθέσανε τους χώρους τους, ενημερώσανε και υποδεχτήκανε τα μέλη τους με διάφορα εδέσματα.Σημαντική θεωρείται επίσης και η βοήθεια και η συνδρομή  των μελών-ιμάμηδων του Συλλόγου Θρησκευτικών Λειτουργών Τεμένων Ν.Ξάνθης.

Τέλος η συνεργασία, η οργάνωση και ο συντονισμός εθελοντών που συνέδραμαν, όπως και το προσωπικό των κινητών μονάδων αιμοδοσίας (ιατροί, νοσηλευτές, οδηγοί, γενικών καθηκόντων) που δουλέψανε επαγγελματικά, αλλά και νέων και νέες που αιμοδότησαν για πρώτη φορά για να βοηθήσουν σε όλη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, συνετέλεσαν στο αποτέλεσμα που προέκυψε.

«Είχαμε ως στόχο, προσδοκώμενους -να προσέλθουν και να αιμοδοτήσουνε- τους 585 εθελοντές. Τελικά συμμετείχανε 665 και αιμοδοτήσανε οι 613. Σημαντικό επίσης ότι από όλους αυτούς  122 αιμοδοτήσανε για πρώτη φορά και αποτελούν πλέον τα νεότερα μέλη του συλλόγου της ΑΓΑΠΗΣ», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα μέλη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Σ. Μαυρίδης πρόεδρος της Δ.Ε. του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης των Διπλωματούχων Μηχανικών-Ηλεκτρολόγων

Στη Διοικούσα Επιτροπή συμμετέχουν επίσης οι: Β. Γιαννίκης, Μ. Ψωμάς, Θ. Ιωαννίδης και Γ. …