Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Βαγγέλης Μαλαδένης: Άλλος ένας πρωταθλητής για τον ΑΟΞ

Βαγγέλης Μαλαδένης: Άλλος ένας πρωταθλητής για τον ΑΟΞ

0

Ο Δημήτρης Βούλκος αναλαμβάνει συνεργάτης γενικού αρχηγού του ΑΟΞ

Άλλον έναν πρωταθλητή με την φανέλα του Άρη Πετεινού απέκτησε ο ΑΟΞ, τον Βαγγέλη Μαλαδένη, που μετά τον αδερφό του Μιχάλη, θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας που ο πατέρας του μεγαλούργησε ως ποδοσφαιριστής

Ο Βαγγέλης ανδρώθηκε στις Ακαδημίες των Ελπίδων Ξάνθης, ακολούθως φόρεσε την φανέλα των Άρη Πετεινού, Κεσσάνη Ερασμίου, ΑΕ Ξάνθης, Ασπίδα Ξάνθης, Άρη Αβάτου και επέστρεψε στον Άρη Πετεινού που έζησε μεγάλες στιγμές πανηγυρίζοντας ένα ντάμπλ και πέρσι την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Έτσι μετά την απόκτηση των Αντώνη Χαριτίδη, Παναγιώτη Αραμπατζή, Αδάμ Ανηπαρόπουλο, Βασίλη Λαζαρίδη, Μιχάλη Μαλαδένη, Θοδωρή Κατσαούνη, Χρήστο Σπυριδωνίδη, Γιώργου Φλώρου, Απόστολου Κιαχίδη, Χρήστου Κρυστάλλη, Χρόνη Μοσχόπουλου  ο ΑΟΞ έφτασε τις 12 κινήσεις ενίσχυσης.

Παράλληλα ο ΑΟΞ ανακοίνωσε τον Δημήτρη Βούλκο που  αναλαμβάνει ως ο άμεσος συνεργάτης γενικού αρχηγού του ΑΟΞ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ευάγγελου Μαλαδένη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο αθλητής, γεννημένος στις 01-10-1999, αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού χαφ και την προηγούμενη σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α! ΕΠΣ Ξάνθης αγωνιζόμενος στην ομάδα του Άρη Πετεινού.

Προηγούμενες του ομάδες η Κεσσάνη Ερασμίου, η ΑΕ Ξάνθης, η Ασπίδα Ξάνθης και ο Άρης Αβάτου.

Ευχαριστούμε τον Άρη Πετεινού για την συνεργασία και ευχόμαστε καλή δύναμη την επόμενη σεζόν στην Γ! Εθνική.

Στον ποδοσφαιριστή ευχόμαστε καλή δύναμη και χωρίς τραυματισμούς !

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ανακοινώνει πως ο Δημήτρης Βούλκος αναλαμβάνει ως ο άμεσος συνεργάτης γενικού αρχηγού του ΑΟΞ.

Πέραν των καθηκόντων του στο αγωνιστικό κομμάτι και την συνεργασία του με τον Παναγιώτη Καμαράκη που θα είναι ο γενικός αρχηγός μας , θα απασχολείται και σε ευρύτερους τομείς της διοικητικής μέριμνας του συλλόγου μας.

Ο Δημήτρης αποτέλεσε πρωτεργάτη όλο αυτό το χρονικό διάστημα στην προσπάθεια επανεκκίνησης του συλλόγου και του ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…