Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τρεις συλλήψεις διακινητών σε περιοχές της ΑΜΘ

Τρεις συλλήψεις διακινητών σε περιοχές της ΑΜΘ

0

Εντοπίστηκαν σε Καβάλα, Έβρο και Ροδόπη, κατασχέθηκαν τα οχήματα μεταφοράς τους, ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα

Συνελήφθησαν την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Ιουλίου σε περιοχές της Καβάλας, του Έβρου και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας, Ορεστιάδας και Ροδόπης, τρεις διακινητές, οι οποίοι μετέφεραν, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το μεσημέρι της Πέμπτης σε οικισμό της Καβάλας, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει τρεις παράτυπους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το πρωί της Παρασκευής  σε περιοχή του Διδυμοτείχου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Διδυμοτείχου συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι οδηγώντας ΙΧ μετέφερε έναν παράτυπο μετανάστη.

Στη τρίτη περίπτωση, το ίδιο πρωί, στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής φύλαξης Σαπών ο τρίτος διακινητής, διότι κατελήφθη να οδηγεί ΙΧ στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει έξι παράτυπους μετανάστες.

Επιπλέον, όπως προέκυψε για το όχημα έχει δηλωθεί υπεξαίρεση σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, καθώς επίσης έφερε και πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Ακολούθως, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξεκίνησαν οι συλλήψεις για βεγγαλικά

Από σπίτι σε οικισμό της Καβάλας κατασχέθηκαν 1784 κροτίδες, 495 φωτοβολίδες και 7 βεγγαλι…