Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Σε άθλια κατάσταση βρήκε η διοίκηση του ΑΟΞ τα διοικητικά γραφεία

Σε άθλια κατάσταση βρήκε η διοίκηση του ΑΟΞ τα διοικητικά γραφεία

0

Μέσα στο κτήριο η διοίκηση κατήγγειλε ότι έμεναν άνθρωποι σε απάνθρωπες συνθήκες

Η νέα διοίκηση του ΑΟΞ έχει κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα όσον αφορά στην αναμόρφωση του ιστορικού συλλόγου ύστερα από τέλμα στο οποίο είχε περιέλθει.

Και ενώ οι εργασίες στο γήπεδο του ΑΟΞ συνεχίζονται πυρετωδώς, ήρθε η σειρά του κτηρίου μέσα στο γήπεδο όπου στεγάζονται τα διοικητικά γραφεία της ομάδας. Οι υπεύθυνοι αντίκρισαν εικόνες εκ των ουκ άνευ στις οποίες διαφαίνεται η εγκατάλειψη του κυρίως κτηρίου που είχε μετατραπεί σε αποθήκη.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες από την πλευρά του ΑΟΞ, εκτός από χώρο αποθήκευσης, στο συγκεκριμένο κτήριο βρέθηκαν να διαμένουν άνθρωποι κάτω από απάνθρωπες συνθήκες όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες.

Υπενθυμίζουμε ότι τη συντήρηση των εγκαταστάσεων την είχε αναλάβει ο Ορφέας Ξάνθης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΞ:

“ΕΝΑ ΕΡΕΙΠΙΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ”.

Ο ΑΟΞ ετοιμάζει το σπίτι του. Τα γραφεία της διοίκησης, των μελών του, των φιλάθλων. Η κατάσταση που τα βρήκαμε θλιβερή. Το χειρότερο δεν ήταν πώς τα ιστορικά γραφεία του συλλόγου μας μετατράπηκαν σε αποθήκη με υλικό 20ετίας αφότου και αποχώρησε η ομάδα μας για τα Πηγάδια. Το χειρότερο είναι πώς μέσα στον χώρο βρήκαμε να μένουν μέχρι και άνθρωποι. Αποθήκη πραγμάτων αλλά και αποθήκη ψυχών ! Πόσο αποτρόπαιο !

Αυτήν εδώ την χωματερή, εμείς θα την ξανακάνουμε ΣΠΙΤΙ. Το ΣΠΙΤΙ του ΑΟΞ, το ΣΠΙΤΙ που θα φιλοξενεί τα γραφεία του συλλόγου και από την επόμενη εβδομάδα, μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες, θα δέχεται τους φιλάθλους μας για να πραγματοποιούν τις εγγραφές του δια ζώσης. Στον χώρο μας, στο σπίτι μας. Εκεί από όπου θα συνεχιστεί η μεγάλη ιστορία αυτής της ομάδας. Στην νόμιμη και καταστατική έδρα του σωματείου μας ! Στο ιστορικό γήπεδο του ΑΟΞ !

Η διοίκηση του Οργανισμού, ευχαριστεί τους φιλάθλους του ΑΟΞ που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο μας εθελοντικά και βοήθησαν στο να γίνει εκ νέου ο χώρος…ανθρώπινος ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες ! Ραντεβού στο γήπεδο μας στα τέλη του Ιούλη , στην πρώτη προπόνηση του συλλόγου ! Η ώρα της επιστροφής έφτασε , με εσάς πρωταγωνιστές !

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…