Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ορφέας Ξάνθης:  Διακρίνει τακτική διαίρεσης των φιλάθλων στην ανακοίνωση του ΑΟΞ

Ορφέας Ξάνθης:  Διακρίνει τακτική διαίρεσης των φιλάθλων στην ανακοίνωση του ΑΟΞ

0

Απάντηση στο κατηγορώ του Ερασιτέχνη

 

Άμεση ήταν η απάντηση του Ορφέα Ξάνθης στο μακρύ κατηγορώ που εξαπέλυσε εναντίον του η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟΞ. Αν και στο δελτίο Τύπου του Ορφέα δεν γίνεται αναφορά στην ανακοίνωση του ΑΟΞ, τονίζεται πως η πλευρά του ερασιτέχνη άλλαξε τις κλειδαριές του γηπέδου. Στην ανακοίνωση του Ορφέα επιστρέφονται οι κατηγορίες στον ΑΟΞ, ως επιχείρηση να διαιρεθούν οι φίλαθλοι της Ξάνθης που αγαπούν και τις δύο ομάδες.

Αυτούσια η ανακοίνωση της Ορφέα Ξάνθης αναφέρει:

“Συνεχίζετε την τακτική της διαίρεσης του φίλαθλου κόσμου της Ξάνθης, αποκρύπτοντας ότι αυθαιρετείτε και αυτοδικείτε σε βάρος του Ορφέα Ξάνθης, αλλάζοντας, εντελώς αυθαίρετα και παράνομα, μετά από είκοσι συναπτά έτη χρήσης και συντήρησης των εν λόγω αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου, από εμάς, τις κλειδαριές εισόδου σ’ αυτό, παρά τις αρχικές συμφιλιωτικές εξαγγελίες και δηλώσεις σας.

Εμείς δεν επιζητούμε την διαίρεση αλλά την συμφιλίωση και την ειρηνική συνύπαρξη και θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια ανασύστασης του Α.Ο.Ξ. έστω και αν δεν το θέλει η νέα διοίκηση αυτού. Όλοι είμαστε Ξανθιώτες και αγαπήσαμε και αγαπάμε τον Α.Ο.Ξ.

Όσο για την αχαριστία που επικαλείσθε στο από 06-07-2023 δελτίο τύπου που εκδώσατε, θα την αναγνωρίσουν κάποιοι από την απελθούσα διοίκηση του Α.Ο.Ξ. μόλις κοιταχτούν στον καθρέφτη. Από το Δ.Σ. του ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ.”

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…