Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μπουρχάν Μπαράν για το πάρτι στην εκκλησία της Σμύρνης: «Θλίψη και οργή»

Μπουρχάν Μπαράν για το πάρτι στην εκκλησία της Σμύρνης: «Θλίψη και οργή»

0

«Η εκδήλωση ηλεκτρονικής μουσικής η οποία έλαβε χώρα στην ορθόδοξη εκκλησία της Σμύρνης, μόνο θλίψη και οργή μπορεί να προκαλέσει», αναφέρει σε δήλωσή του

 

Την έντονη δυσαρέσκεια του για το πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής που έλαβε χώρα μέσα στον Ορθόδοξο Ναό του Αγίου Βουκόλου στη Σμύρνη, εξέφρασε με ανάρτησή του ο Βουλευτής του ΠαΣοΚ στην Ξάνθη Μπουρχάν Μπαράν.

Όπως τονίζει σε ανάρτησή του «η εκδήλωση ηλεκτρονικής μουσικής η οποία έλαβε χώρα στην ορθόδοξη εκκλησία της Σμύρνης, μόνο θλίψη και οργή μπορεί να προκαλέσει».

«Τέτοιου είδους προσβλητικές ενέργειες σε μνημεία που κατά το παρελθόν υπήρξαν χώροι θρησκευτικής λατρείας, είναι απερίφραστα καταδικαστέες και σίγουρα δεν προάγουν τον σεβασμό της ιστορικής, πολιτιστικής και θρησκευτικής κληρονομιάς», καταλήγει ο κ. Μπαράν.

Η διοργάνωση του εν λόγω πάρτι προξένησε την άμεση και αυστηρή αντίδραση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών: «Καλούμε την τουρκική κυβέρνηση να πράξει τα δέοντα ώστε να αποδίδεται ο απαιτούμενος σεβασμός στην πολιτιστική, ιστορική και θρησκευτική κληρονομιά όλων των θρησκειών στην επικράτειά της».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ι. Βεζυργιαννίδης: «Η αντιπολίτευση έχει αναγάγει τις ευρωεκλογές  σε δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης»

Ο Κομοτηναίος υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ μιλά στο «Ε» για το διακύβευμα των ευρωεκλογώ…