Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Μπαράζ συλλήψεων σε τρεις διακινητές παράτυπων μεταναστών στην ΑΜΘ

Μπαράζ συλλήψεων σε τρεις διακινητές παράτυπων μεταναστών στην ΑΜΘ

0

Εντοπίστηκαν τρία άτομα σε Ροδόπη και Έβρο, οχήματα μεταφοράς και κινητά τηλέφωνα

Συνελήφθησαν την Παρασκευή 28/07 σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης, τρεις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το μεσημέρι σε Επαρχιακή οδό της Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας δέκα παράτυπους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου ο δεύτερος διακινητής, διότι εντοπίστηκε ως οδηγός ΙΧ να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έξι παράτυπους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών ενώ κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε σθεναρά.

Στην τρίτη περίπτωση, το βράδυ σε Επαρχιακή οδό του Έβρου, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών ο τρίτος διακινητής, διότι οδηγώντας ΙΧ μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας πέντε παράτυπους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Τελικά το όχημα εντοπίστηκε ακινητοποιημένο, ενώ οι επιβαίνοντες επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί χωρίς να τα καταφέρουν.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε για το ανωτέρω όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 28-7-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Ακολούθως, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών και Ιάσμου Ροδόπης και Φερών Αλεξανδρούπολης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξεκίνησαν οι συλλήψεις για βεγγαλικά

Από σπίτι σε οικισμό της Καβάλας κατασχέθηκαν 1784 κροτίδες, 495 φωτοβολίδες και 7 βεγγαλι…