Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Μεταγραφικός πυρετός του Α.Ο. Ξάνθη ολοκληρώνοντας την έβδομη μεταγραφή του

Μεταγραφικός πυρετός του Α.Ο. Ξάνθη ολοκληρώνοντας την έβδομη μεταγραφή του

0

Ο Χρήστος Σπυριδωνίδης είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα

Μετά την απόκτηση των Αντώνη Χαριτίδη, Παναγιώτη Αραμπατζή, Αδάμ Ανηπαρόπουλο, Βασίλη Λαζαρίδη, Μιχάλη Μαλαδένη και Θοδωρή Κατσαούνη ο ΑΟΞ ολοκλήρωσε και την έβδομη μεταγραφή του και πέμπτη επιστροφή παίκτη που θα φορέσει ξανά την φανέλα του ΑΟΞ.

Ο λόγος για τον Χρήστο Σπυριδωνίδη η μεταγραφή του οποίου πέρα από την αγωνιστική σημασία, έχει ιδιαίτερη αξία καθώς ο ίδιος δηλώνει οπαδός του ΑΟΞ. Ύστερα από ένα χρόνο στην Ακαδημία του Ορφέα από την ηλικία των 7 έως και τα 14 φόρεσε την φανέλα της Ακαδημίας της Βιστονίδας απ’ όπου και πήρε μεταγραφή στον ΑΟΞ φορώντας την φανέλα των Κ15, Κ17(έφτασε μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος της Super League 1) και της Κ19 του συλλόγου, συνολικά έπαιξε στα τμήματα υποδομής του συλλόγου 5 χρόνια με εξαιρετικές εμφανίσεις.

Η ανακοίνωση του ΑΟΞ:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθη ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Σπυριδωνίδη. Γεννημένος στις 18/06/2001, ο Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός αποτελεί γνήσιο ποδοσφαιρικό τέκνο των ακαδημιών της ομάδας μας καθώς αγωνίστηκε με επιτυχία στα συγκροτήματα Κ-15 , Κ-17 και Κ-19.

Ξεκίνησε την πορεία του από τις ακαδημίες των ομάδων Ορφέα Ξάνθης και ΑΟ Βιστονίδας. Μετά τον ΑΟΞ και τις υποδομές του, συνέχισε στο Νταηλάκη Καστοριάς (πραγματοποίησε δυο θητείες στην Μακεδονική πόλη) ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Άρη Αβάτου και Αετό Γοργόνας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αθλητή και υγεία στην σκληρή προσπάθεια που θα ακολουθήσει».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…