Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η Εθνική Ελλάδος στο Πόλο νίκησε και τη Σερβία και πάει στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Η Εθνική Ελλάδος στο Πόλο νίκησε και τη Σερβία και πάει στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

0

Το Σάββατο απέναντι στην Ουγγαρία

Η Εθνική Ελλάδος στο πόλο με μια ονειρεμένη εμφάνιση «έπνιξε» τη Σερβία με 13-7 στα ημιτελικά και για πρώτη φορά θα παίξει για το χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ την ίδια στιγμή εξασφάλισε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το Σάββατο η εθνική μας, δίνει στις 12:00 το μεγάλο ραντεβού της με την Ουγγαρία για να πατήσει σε μια απάτητη κορυφή, αυτή του κόσμου, στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Φουκουόκα.

Με τη νίκη της στα ημιτελικά, η Ελλάδα άφησε πίσω της την κατάρα των πέντε χαμένων ημιτελικών σε παγκόσμια πρωταθλήματα, νίκησε για πρώτη φορά τους Σέρβους σε μεγάλη διοργάνωση και παράλληλα πήρε ρεβάνς για τον προ διετίας χαμένο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.

Με σπουδαιότερο όπλο της την άμυνά της, η Εθνική μας πήρε το προβάδισμα στο πρώτο οκτάλεπτο και δεν το έχασε ποτέ, φτάνοντας στη μεγάλη νίκη με 13-7 και εξασφαλίζοντας την παρουσία της για πρώτη φορά σε τελικό Παγκοσμίου.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-0, 3-3, 4-2

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ελλάδα: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Γκιουβέτσης, Φουντούλης, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Αλαφραγκής, Κάκαρης, Νικολαϊδης, Γκίλλας, Τζωρτζάτος

Σερβία: Μίσοβιτς, Ραντούλοβιτς, Ράσοβιτς, Ραντέλοβιτς, Λάζιτς, Μιλόγιεβιτς, Ντράσοβιτς, Γιάκσιτς, Γιάνκοβιτς, Ούμποβιτς, Βούτσινιτς, Μαρτίνοβιτς, Μίτροβιτς Σερβία (Ούρος Στεβάνοβιτς): Μίσοβιτς, Ραντούλοβιτς, Ράσοβιτς 1, Ραντέλοβιτς, Λάζιτς 1, Μιλόγεβιτς 1, Ντράσοβιτς, Γιάκσιτς 2, Γιάνκοβιτς, Ούμποβιτς 1, Βούτσινιτς, Μαρτίνοβιτς, Μίτροβιτς.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…