Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Επιστρέφει στον ΑΟΞ μετά από 23 χρόνια και αναλαμβάνει Γενικός Αρχηγός ο Παναγιώτης Καμαράκης

Επιστρέφει στον ΑΟΞ μετά από 23 χρόνια και αναλαμβάνει Γενικός Αρχηγός ο Παναγιώτης Καμαράκης

0

Τα τελευταία χρόνια ήταν με σημαντικές επιτυχίες Τεχνικός Διευθυντής στον Ορφέα Ξάνθης στον οποίο προσέφερε πολλά

Επιστρέφει στον ΑΟΞ μετά από 23 χρόνια και αναλαμβάνει Γενικός Αρχηγός ο Παναγιώτης Καμαράκης. Ο σπουδαίος βετεράνος ποδοσφαιριστής φόρεσε την φανέλα του ΑΟΞ από το 1979 έως το 1987 ενώ είχε επιστρέψει στον ΑΟΞ μετά από σπουδαία καριέρα ως προπονητής, με κορυφαία στιγμή την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών με την Ασπίδα, αναλαμβάνοντας χρέη σκάουτερ από το 1998 έως το 2000.

Τα τελευταία χρόνια ήταν με σημαντικές επιτυχίες Τεχνικός Διευθυντής στον Ορφέα Ξάνθης στον οποίο προσέφερε πολλά, και πλέον θα έχει την ευκαιρία μετά από 23χρόνια να επιστρέψει στην ομάδα που αγάπησε και να την βοηθήσει στην επανεκκίνηση που κάνει ο σύλλογος από την Β’ τοπική κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης. Άλλωστε έδειξε την στήριξη του μια και έσπευσε με το που άνοιξαν οι εγγραφές να γίνει μέλος στον Ερασιτέχνη τόσο αυτός όσο και ο γιός του Γιώργος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΞ αναφέρει:

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθη ανακοινώνει με μεγάλη ικανοποίηση πώς γενικός αρχηγός του συλλόγου αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Καμαράκης.

Ένα ιστορικό πρόσωπο για το ποδόσφαιρο της Ξάνθης καθώς διαχρονικά βρίσκεται στις επάλξεις προσφέροντας με επιτυχία από όλες τις θέσεις.

Ως ποδοσφαιριστής στον ΑΟΞ άφησε εποχή αφήνοντας με το πάθος του σημαντική παρακαταθήκη για τις γενιές που ακολούθησαν. Αργότερα συνεργάστηκε με την ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθη δραστηριοποιούμενος στο τμήμα σκάουτινγκ ενώ ήταν προπονητής της Ασπίδας Ξάνθης το 1992 όταν και η ιστορική ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας. Σημαντική η προσφορά του και στον Ορφέα Ξάνθης από την θέση του τεχνικού διευθυντή βοηθώντας τον σύλλογο στα χρόνια της Γ! Εθνικής.

Παναγιώτη Καμαράκη, σε καλωσορίζουμε στον ΑΟΞ και είμαστε σίγουροι πώς με την πείρα και τις γνώσεις σου ο σύλλογος μας μόνο ωφελημένος μπορεί να βγει από αυτήν την συνεργασία.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…