Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα Επιχειρείν με «άρωμα» πολιτισμού στην “ΕΚΘΕΣΗ ΞΑΝΘΗΣ 2Ο23”  

Επιχειρείν με «άρωμα» πολιτισμού στην “ΕΚΘΕΣΗ ΞΑΝΘΗΣ 2Ο23”  

1

Διοργανώνει το Επιμελητήριο Ξάνθης από τις 4 – 7 Σεπτεμβρίου

 

Στην οδό Πανεπιστημίου σε στεγασμένο χώρο  1.400 τ.μ

 

Μια μεγάλη ευκαιρία για την προβολή του τοπικού επιχειρείν παρέχει  το  Επιμελητήριο Ξάνθης διοργανώνοντας την Γενική Έκθεση Ξάνθης από τις 4 – 7 Σεπτεμβρίου κατά την περίοδο των γιορτών Παλιάς Ξάνθης.

“ΕΚΘΕΣΗ ΞΑΝΘΗΣ 2Ο23” : Στην οδό Πανεπιστημίου σε στεγασμένο χώρο  1.400 τ.μ.

Όπως αναφέρει  ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Στέλιος Μωραΐτης στη φετινή Γενική ‘Έκθεση θα υπάρχει μεγάλη συμμετοχή από τις επιχειρήσεις  της Ξάνθης αλλά και επιχειρήσεις της χώρας και των γειτονικών χωρών.: «Στείλαμε προσκλήσεις σε όλα τα Επιμελητήρια της χώρας αλλά και στις γειτονικές χώρες όπως Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία , Σερβία. Έχουμε θετική ανταπόκριση. Η έκθεση θα είναι στεγασμένη σε χώρο 1.400 τ.μ. κατά μήκος της οδού Πανεπιστημίου με είσοδο από την οδό Β. Σοφίας. Θα είναι στην «καρδιά» των εκδηλώσεων των Γιορτών Π. Πόλης.

Με άρωμα πολιτισμού – Εκθέσεις ζωγραφικής και γλυπτικής   

Στην έκθεση μπορούν να συμμετέχουν όλων των ειδών οι επιχειρήσεις που θα έχουν την δυνατότητα να εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους για το κοινό. Παράλληλα όμως  εκτός από το καθαρά επιχειρηματικό σκέλος η φετινή έκθεση θα περιλαμβάνει και «άρωμα» πολιτισμού με εκθέσεις έργων ζωγραφικής, γλυπτικής σε πέτρα και ξύλο.

Έκθεση του έργου του  Τριαντάφυλλου Βαΐτση με τους επτά Αβδηρίτες φιλοσόφους

Επίσης θα εκτεθεί το έργο του δημοφιλούς  καλλιτέχνη  Τριαντάφυλλου Βαΐτσης που φιλοτεχνεί τα μοναδικά έργα με την τέχνη της σκιάς. Για το επιμελητήριο έχει  φιλοτεχνήσει τους επτά Αβδηρίτες φιλοσόφους, ένα έργο  μοναδικό όπως αναφέρει  ο κ. Μωραΐτης, τον οποίο και ευχαρίστησε δημόσια. Το έργο μετά την έκθεσή του θα δωριθεί από το Επιμελητήριο Ξάνθης στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων.

Ποικίλουν οι τιμές για την  συμμετοχή στην έκθεση

Να σημειώσουμε ότι η εταιρεία που διοργανώσει την έκθεση είναι η «Κύκλος’ που συνεργάζεται  επί χρόνια με το Επιμελητήριο Ξάνθης. Οι τιμές για τις επιχειρήσεις της Ξάνθης είναι 25 ευρώ το τ.μ., για τις επιχειρήσεις εκτός Ξάνθης 40 ευρώ το τ.μ., για τα επιμελητήρια 60 ευρώ το τ.μ. Επίσης όπως ανέφερε ο κ. Μωραΐτης έχει εκδηλωθεί  ενδιαφέρον από επιχειρήσεις και από χορηγούς.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή τους

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι φορολογούμενοι – Οι νέες προθεσμίες Την αυλαία για την υποβολή τ…