Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Άλλους δύο νεαρούς παίκτες απέκτησε ο ΑΟΞ

Άλλους δύο νεαρούς παίκτες απέκτησε ο ΑΟΞ

0

Τους Βασίλη Παππά και Ραφαήλ Μαλαδένη

Συνεχίζει τις προσθήκες παικτών ο ΑΟΞ, επενδύοντας ταυτόχρονα και στο μέλλον , με την απόκτηση δύο νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τον 17χρονο παίκτη της Ασπίδας Ξάνθης, Ραφαήλ Μαλαδένη και τον 15χρονο αμυντικό της Βιστονίδας, Βασίλη Παππά.

Ο Βασίλης Παππάς που είναι γεννημένος στις 26 Φεβρουαρίου του 2008, ήταν εκ των αρχηγών πέρσι της Β΄ ομάδας της Βιστονίδας αγωνιζόταν στα τμήματα Υποδομής του ΑΟΞ φτάνοντας έως και την Κ15 και με την διάλυση του συλλόγου φόρεσε τα χρώματα του ΑΟΒ που είχε πέρσι μια γεμάτη σεζόν στην Γ’ ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο Ραφαήλ Μαλαδένης που είναι γεννημένος τις 8 Φεβρουαρίου του 2006 αναδείχτηκε από τις Ακαδημίες των Ελπίδων Ξάνθης και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Β’ ομάδας της Ασπίδας Ξάνθης στην Γ’ ΕΠΣ Ξάνθης. Ο Ραφαήλ όπως και τα αδέρφια του Μιχάλης και Βαγγέλης θα φορέσει για πρώτη φορά την φανέλα της ομάδας που ο πατέρας του, Χρήστος, μεγαλούργησε ως ποδοσφαιριστής και πλέον ως προπονητής θα είναι αυτός που θα ηγηθεί της αγωνιστικής επανεκκίνησης του συλλόγου.

Έτσι μετά την απόκτηση των Αντώνη Χαριτίδη, Παναγιώτη Αραμπατζή, Αδάμ Ανηπαρόπουλο, Βασίλη Λαζαρίδη, Μιχάλη Μαλαδένη, Θοδωρή Κατσαούνη, Χρήστο Σπυριδωνίδη, Γιώργου Φλώρου, Απόστολου Κιαχίδη, Χρήστου Κρυστάλλη, Χρόνη Μοσχόπουλου, Βαγγέλη Μαλαδένη, Βασίλη Παππά και Ραφαήλ Μαλαδένη  ο ΑΟΞ έφτασε τις 14 κινήσεις ενίσχυσης και φυσικά δεν σταματά

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΞ αναφέρει:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ανακοινώνει την απόκτηση δύο νέων ποδοσφαιριστών ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Βασίλης Παπάς επιστρέφει στον ΑΟΞ. Στόπερ, γεννημένος το 2008 , αποτελούσε στέλεχος της Κ-15 του συλλόγου μας και μετά την διάλυση του μετακινήθηκε στον ΑΟ Βιστονίδας , ομάδα που αγωνίστηκε την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο.

Παράλληλα στην ομάδα μας θα βρίσκεται και ο Ραφαήλ Μαλαδένης. Εξτρέμ, γεννημένος το 2006 με προηγούμενη ομάδα την Ασπίδα Ξάνθης.

Ο σύλλογος μας ευχαριστεί αμφότερες τις ανωτέρω ομάδες για την συνεργασία τους και εύχεται καλή ποδοσφαιρική περίοδο. Καλή επιτυχία και υγεία στους δυο ποδοσφαιριστές μας».

 

Πηγή sports addict

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…