Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Τρεις απανωτοί πνιγμοί σε Θάσο, Αλεξανδρούπολη και Χαλκιδική

Τρεις απανωτοί πνιγμοί σε Θάσο, Αλεξανδρούπολη και Χαλκιδική

0

Χωρίς της αισθήσεις τους εντοπίστηκαν: 51χρονη γυναίκα, 80χρονος άντρας και επίσης ένας 79χρονος άντρας

Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν την Τρίτη 27/06 τρία άτομα σε παραλίες στη Θάσο, την Αλεξανδρούπολη και τη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, τουρίστρια 51 ετών ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, το μεσημέρι της Τρίτης, από τη θαλάσσια περιοχή Αστρίς της Θάσου. Σύμφωνα με το  λιμενικό, αρχικά, τής παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη γιατρό, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Πάντως, όπως αναφέραμε, εκδηλώθηκε σωρεία αντιδράσεων για την καθυστέρηση ανταπόκρισης του ασθενοφόρου.

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε επίσης, το απόγευμα της Τρίτης, στην παραλία Χάραμα Αλεξανδρούπολης, 80χρονος άντρας, στον οποίο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.  Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικών Επιστημών Π.Γ.Ν. Έβρου.

Τέλος, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, το ίδιο απόγευμα, στην παραλία Μεταμόρφωσης Χαλκιδικής, 79χρονος άντρας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πολύγυρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Νέου Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Διαβατών.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστ…