Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Συνελήφθη άνδρας για διακίνηση κάνναβης στην Ξάνθης

Συνελήφθη άνδρας για διακίνηση κάνναβης στην Ξάνθης

0

Έγινε έρευνα στο σπίτι που νοίκιαζε με τη Laika. Συνεχίζονται οι εντατικές αστυνομικές επιχειρήσεις στην ΑΜΘ για ναρκωτικά. Τρεις ακόμη οι συλλήψεις

Συνελήφθησαν κατά το χρονικό διάστημα από 28 έως και 30-5-2023 σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας, Ξάνθης και Ροδόπης, τέσσερις άντρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση το βράδυ της Κυριακής 28/05 στην Καβάλα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας συνέλαβαν τον έναν άντρα, διότι εντόπισαν στην κατοχή του και κατάσχεσαν μια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα τσιγάρο κάνναβης.

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι της Δευτέρας 29/05 στην Ξάνθη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης συνέλαβαν τον δεύτερο άντρα, ο οποίος φέρεται να δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης. Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους ανωτέρω αστυνομικούς με την συνδρομή του αστυνομικού σκύλου “LAIKA” της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης στο σπίτι του άντρα στην πόλη της Ξάνθης και σε δωμάτιο που ενοικίαζε και χρησιμοποιούσε ως χώρο απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών σε οικισμό της Ξάνθης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

α) οκτώ νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 42,1 γραμμαρίων και

β) έξι νάιλον συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), συνολικού βάρους 30,2 γραμμαρίων.

Στην τρίτη περίπτωση, το μεσημέρι της Τρίτης 30/05 σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης,  αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν τον τρίτο άντρα, διότι εντόπισαν στην κατοχή του και κατάσχεσαν ένα πλαστικό κυτίο με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,9 γραμμαρίων.

Στην τέταρτη περίπτωση, το βράδυ της ίδιας ημέρας στην Εθνική Οδό Δράμας – Καβάλας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας συνέλαβαν τον τέταρτο άντρα, διότι εντόπισαν στην κατοχή του και κατάσχεσαν μια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…