Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ο ΓΑΣ Κομοτηνής τίμησε τους σπουδαίους του ελληνικού μπάσκετ Γιαννάκη, Χατζηβρέττα και Καλαμπόκη στην τελετή λήξης των ακαδημιών του

Ο ΓΑΣ Κομοτηνής τίμησε τους σπουδαίους του ελληνικού μπάσκετ Γιαννάκη, Χατζηβρέττα και Καλαμπόκη στην τελετή λήξης των ακαδημιών του

0

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή λήξης της φετινής σεζόν, για τα τμήματα ακαδημιών μπάσκετ του ΓΑΣ Κομοτηνής

Αθλητές, γονείς και φίλοι του Συλλόγου, μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα, κατέκλυσαν το σπίτι της ομάδας, το κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου, και γέμισαν με χαμόγελα τις εγκαταστάσεις. Παρών ήταν και σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας, το ανδρικό και το γυναικείο τμήμα, καθώς και όλοι οι προπονητές του συλλόγου.

Ιδιαίτερη και μοναδική στιγμή η παρουσία των καλεσμένων, Παναγιώτη Γιαννάκη, Νίκου Χατζηβρέττα και Γιάννη Καλαμπόκη, θρύλων του Ελληνικού μπάσκετ, που η ομιλία τους σκόρπισε ενθουσιασμό σε μικρούς και μεγάλους.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, εμβληματικός αθλητής και προπονητής της «επίσημης αγαπημένης» ομάδας όλων των Ελλήνων, τιμήθηκε από τον Πρόεδρο του ΓΑΣ κ. Μωραΐτη Νίκο ως ελάχιστη έκφραση ευγνωμοσύνης για την ανεκτίμητη προσφορά του στο άθλημα που όλοι αγαπάμε.

Ο Νίκος Χατζηβρέττας, βασικό μέλος της «Χρυσής Φουρνιάς» της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ, προπονητής μπάσκετ πλέον, παρέλαβε την αναμνηστική του πλακέτα από τον ταμία της ομάδας κ. Μαυρίδη Χαράλαμπο, ενώ τον Γιάννη Καλαμπόκη, πρώην διεθνή και νυν προπονητή της Εθνικής μας ομάδας των Παίδων, βράβευσε το μέλος του Δ.Σ. κ. Τσελεκίδης Γιάννης.

Κατά την διάρκεια της γιορτής, βραβεύτηκαν για την διάκριση τους 4 αθλητές της ομάδας, 2 αγόρια και 2 κορίτσια. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έκανε την απονομή στους Φώτη Φωτεινάκη και Μάριο Πάτσο, για την επιλογή τους στα τουρνουά και camp της ΕΟΚ με τους καλύτερους 40 αθλητές (2009 γεννημένων) της Ελλάδας, ενώ την αθλήτρια της Βάλια Γραμμενίδου, για την κλήση της στο κλιμάκιο του βορρά της προεθνικής ομάδας παγκορασίδων, βράβευσε ο Νίκος Χατζηβρέττας. Την Ευγενία Τάκου, για την επιλογή της στο τουρνουά της ΕΟΚ με τις καλύτερες αθλήτριες από όλη την Ελλάδα (2009), βράβευσε ο Γιάννης Καλαμπόκης.

Παρέμβαση στην εκδήλωση μέσο τηλεδιάσκεψης έκανε και ο Διευθυντής των Ακαδημιών του Ολυμπιακού κ. Τσαλδάρης Δημήτρης κάνοντας αναφορά στην ένταξη της ομάδας στο Δίκτυο Συνεργαζόμενων Ακαδημιών του Ολυμπιακού ως Επίσημος Συνεργάτης της Ακαδημίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός, μια συμφωνία που θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη στην ομάδα μας, τα οποία θα αναλυθούν διεξοδικά στο εγγύς μέλλον.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην είναι κοντά το ανδρικό και το γυναικείο τμήμα, «φέρνοντας» μαζί τους και τις φετινές τους διακρίσεις, καθώς η ανδρική ομάδα εκτός της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, κατέκτησε και το κύπελλο Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ενώ η γυναικεία ομάδα για δεύτερη σερί φορά κατέκτησε το πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Την γιορτή επίσης τίμησαν με την παρουσία τους και πολυάριθμοι υποστηρικτές της φετινής προσπάθειας. Η ομάδα, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την πολύτιμη στήριξή τους σε όλη αυτή την προσπάθεια, απένειμε αναμνηστική πλακέτα σε εκπροσώπους των χορηγών.

Στο τέλος απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια στους αθλητές της ομάδας που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς των τμημάτων.

Φυσικά, όπως πάντα η βραδιά έκλεισε με άφθονο φαγητό και χυμούς, προσφορά των γονέων των αθλητών, δημιουργώντας πανηγυρικό κλίμα στην εκδήλωση λίγο πριν πούνε το τελευταίο αντίο για τις καλοκαιρινές διακοπές.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, τους αθλητές μας για την προσπάθειά τους, και τους προπονητές των τμημάτων μας, για τον άψογο επαγγελματισμό που έδειξαν σε όλη την αθλητική χρονιά. Οι προπονήσεις των ακαδημιών θα συνεχιστούν μέχρι Παρασκευή 16 Ιουνίου. Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και ραντεβού την πολλά υποσχόμενη νέα σεζόν», αναφέρει ο ΓΑΣ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…