Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ 27χρονος δικυκλιστής έχασε τη ζωή του σε σύγκρουση με απορριμματοφόρο στην Καβάλα

27χρονος δικυκλιστής έχασε τη ζωή του σε σύγκρουση με απορριμματοφόρο στην Καβάλα

0

Τραυματίστηκε και ο συνεπιβάτης του μοτοποδήλατου- Ενός λεπτού σιγή στο δημοτικό συμβούλιο

Την Τρίτη 06-6-2023 και ώρα 11.30΄, σε ανώνυμη δημοτική οδό της Καβάλας, στη συνοικία του Αγίου Τρύφωνα, δίκυκλο μοτοποδήλατο, που οδηγούσε 17χρονος και επέβαινε 16χρονος , συγκρούστηκε πλάγια με όχημα μεταφοράς απορριμμάτων του Δήμου, που οδηγούσε 45χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον τραυματισμό του συνεπιβάτη του δίκυκλου μοτοποδήλατου. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

Στο συλλυπητήριο μήνυμά του το δημοτικό συμβούλιο αναφέρει: «Ως Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας συμμετέχουμε ολόψυχα στο πένθος της οικογένειας του Ενέα Τόπι, που έφυγε από τη ζωή στα 17 του χρόνια, τόσο πρόωρα, τόσο τραγικά και τόσο άδικα από τη ζωή.

Εκφράζουμε την οδύνη μας και τα θερμά συλλυπητήριά μας προς την οικογένειά του και της ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη για να αντιμετωπίσει τη μεγάλη απώλειά της.

Στη συνεδρίασή μας, το βράδυ του δυστυχήματος, κρατήσαμε στη μνήμη του ενός λεπτού σιγή και αποφασίσαμε η κηδεία να γίνει με δημοτική δαπάνη, καθώς και να εντείνουμε τις Προσπάθειές μας να βελτιώσουμε την οδική συμπεριφορά των συνδημοτών μας, ιδίως των νέων, ώστε να μην χάνονται ζωές στην άσφαλτο.

Ελπίζουμε να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο με τους αγγέλους».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνελήφθη διαρρήκτης επιχειρήσεων στην Ξάνθη

Έκλεψε τηλεόραση από επιχείρηση και προσπάθησε να διαρρήξει άλλα δύο καταστήματα   Συ…