Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Ροδόπη: Καταδίωξη τζιπ που μετέφερε εννέα παράτυπους μετανάστες

Ροδόπη: Καταδίωξη τζιπ που μετέφερε εννέα παράτυπους μετανάστες

0

Άλλοι εννέα εντοπίστηκαν σε νταλίκα στην Εθνική οδό Αρδανίου – Ορμενίου

Συνελήφθησαν Κυριακή και Δευτέρα σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης και Ορεστιάδας, τρεις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, απογευματινές ώρες της Κυριακής, στις Φέρες Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα δύο μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας σε οικισμό της Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν έναν ακόμη διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί  αυτοκίνητο και να μεταφέρει εννέα μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα του και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει.

Στη τρίτη περίπτωση, τη Δευτέρα το πρωί στην Εθνική οδό Αρδανίου – Ορμενίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, συνέλαβαν έναν ακόμη διακινητή, διότι οδηγώντας νταλίκα δημόσιας χρήσης (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), μετέφερε παράνομα εννέα μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνελήφθη διαρρήκτης επιχειρήσεων στην Ξάνθη

Έκλεψε τηλεόραση από επιχείρηση και προσπάθησε να διαρρήξει άλλα δύο καταστήματα   Συ…