Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Παρουσίαση του φωτογραφικού έργου της Χλόης Πίσσα

Παρουσίαση του φωτογραφικού έργου της Χλόης Πίσσα

0

Την Τετάρτη 31 Μαΐου στον προαύλιο χώρο της Παλιάς Μουσικής (Τζαμί Χαλίλ Μπέη) στη Καβάλα

Στο πλαίσιο της έκθεσης των νέων μελών του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της φωτογράφου Χλόης Πίσσα στον προαύλιο χώρο της Παλιάς Μουσικής(Τζαμί Χαλίλ Μπέη) στην συνοικία της Παναγίας την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 20:00.

Λίγα λόγια για τη φωτογράφο:

Η Χλόη Πίσσα γεννήθηκε στην Λάρισα (1985). Είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών (T.E.I) Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στα πολυμέσα (video – φωτογραφία). Παράλληλα, από το 2007 μέχρι το 2009, παρακολούθησε τους 5 κύκλους σπουδών για την φωτογραφία στην σχολή Stereosis.

Από το 2009 έως το 2011, εργάστηκε για την παραγωγή του ανεξάρτητου Stain art zine (σε συνεργασία με τον εικαστικό Χρύσανθο Χριστοδούλου), ένα χάρτινο έντυπο με ελληνικές και διεθνείς συμμετοχές. Συμμετείχε σε φωτογραφικά εργαστήρια με τους Anders Petersen, J.H.Enghstrom και Jennifer Trausch (Impossible Project).

Έργα της έχουν παρουσιαστεί σε ομαδικές εκθέσεις και άλλες διοργανώσεις [ενδεικτικά: 15η Biennale de la Mediterranée Νέων Καλλιτεχνών (2011-2012), στη Photobiennale Thessaloniki (2013) & στο Artists Wanted – Aperture Gallery NY (2013)]. Απο το 2009 έως και σήμερα εργάζεται σαν φωτογράφος και διδάσκει φωτογραφία στην σχολή φωτογραφίας Stereosis. Επίσης έχει οργανώσει και διδάξει 2 σεμινάρια για Instant Photography στη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο (χορηγία Impossible Project).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δ. Παπαδόπουλος: «Δυστυχώς, η τέχνη στις ημέρες μας θεωρείται πολυτέλεια»

Συνέντευξη στο «Ε» παραχώρησε ο Διογένης Παπαδόπουλος στον ρου της οποίας αποσαφηνίζει την…