Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Επαναλαμβάνεται το σερί συλλήψεων διακινητών στην ΠΑΜΘ

Επαναλαμβάνεται το σερί συλλήψεων διακινητών στην ΠΑΜΘ

0

Συνελήφθησαν πέντε άτομα το χρονικό διάστημα από 29 Απριλίου έως 1 Μαΐου

Συνελήφθησαν το χρονικό διάστημα από την 29-4-2023 έως την 1-5-2023 σε περιοχές της Ροδόπης, της Καβάλας, της  Δράμας και του Έβρου πέντε διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, την 29-4-2023 το μεσημέρι στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγάκι και να μεταφέρει εννέα παράτυπους μετανάστες. Επιπλέον, προέκυψε ότι για το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 7-4-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής, ενώ έφερε και πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Καβάλα, αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγάκι και να μεταφέρει στο εσωτερικό της χώρας έναν παράτυπο μετανάστη. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει.

Στη τρίτη περίπτωση, σε περιοχή της Δράμας αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να  μεταφέρει παράνομα τέσσερις παράτυπους μετανάστες.

Στη τέταρτη περίπτωση, το ίδιο πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Φερών Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει στο εσωτερικό της χώρας έξι παράτυπους μετανάστες. Επιπλέον, στην κατοχή του άντρα βρέθηκαν μεταξύ άλλων δύο συσκευασίες με μικροποσότητα ηρωίνης και μία γυάλινη πίπα.

Στη πέμπτη περίπτωση, στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ  και να μεταφέρει τέσσερις παράτυπους μετανάστες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξεκίνησαν οι συλλήψεις για βεγγαλικά

Από σπίτι σε οικισμό της Καβάλας κατασχέθηκαν 1784 κροτίδες, 495 φωτοβολίδες και 7 βεγγαλι…