Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Δήλωση Πανόπουλου για την επανεκκίνηση του ΑΟΞ

Δήλωση Πανόπουλου για την επανεκκίνηση του ΑΟΞ

0

«Ξανθιώτες, στηρίξτε αυτή τη προσπάθεια γιατί το αξίζει πραγματικά αυτή η ξεχασμένη πόλη»

Στο πλευρό της προσπάθειας επανεκκίνησης του ΑΟΞ μέσω του Ερασιτέχνη έστειλε μέσω της προσωπικής σελίδας της ομάδας ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθη, Χρήστος Πανόπουλος καλώντας τον κόσμο να στηρίξει τη νέα προσπάθεια και να εγγραφεί στον Ερασιτέχνη ΑΟΞ.

Μάλιστα ο κ. Πανόπουλος στο μήνυμα τόνισε: «Ξανθιώτες, στηρίξτε αυτή τη προσπάθεια γιατί το αξίζει πραγματικά αυτή η ξεχασμένη πόλη».

Παράλληλα κάλεσε το νέο Δ.Σ. να προχωρήσει σε δημιουργία και άλλων τμημάτων «Προτρέπω τους εκκινητές αυτής της προσπάθειας αναγέννησης του ερασιτέχνη, να βάλουν και άλλα αθλήματα σιγά σιγά στο σχεδιασμό τους».

Για να κλείσει λέγοντας «Καλή δύναμη, πολλή δουλειά, διαφανείς διαδικασίες και όλος ο κόσμος πιστεύω ακράδαντα ότι θα αγκαλιάσει αυτή τη προσπάθεια».

Αναλυτικά στη δήλωση του ο Χρήστος Πανόπουλος αναφέρει:

«Έχω πληροφορηθεί ότι γίνεται μια νέα προσπάθεια από νέους ανθρώπους, για την αναβίωση του ερασιτέχνη ΑΟΞ.

Αφού ευχαριστήσω τον απερχόμενο επί πολλά χρόνια Πρόεδρο του ερασιτέχνη ΑΟΞ κ. Σιδέρη, για όλα τα καλά και τα όποια λάθη έκανε στο πέρασμα όλων αυτών των πάρα πολλών χρόνων, θα ήθελα στο μέτρο που μου αναλογεί να προτρέψω όλους τους Ξανθιώτες, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου να στηρίξουν αυτή τη προσπάθεια, διότι είναι μια προσπάθεια των ίδιων των Ξανθιωτών και να την στηρίξουν με όλους τους τρόπους. Αυτή η πόλη πάντα όλα αυτά τα χρόνια ήταν στο προσκήνιο καθημερινά, λόγω του αθλητισμού και στη συγκεκριμένη περίπτωση του ποδοσφαίρου.

Είμαστε πολλοί λίγοι για να έχουμε αντιπαραθέσεις μεταξύ μας.

Αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα απ΄ αυτά που μας χωρίζουν.

Αγαπητοί Ξανθιώτες, στηρίξτε αυτή τη προσπάθεια γιατί το αξίζει πραγματικά αυτή η ξεχασμένη πόλη. Προτρέπω τους εκκινητές αυτής της προσπάθειας αναγέννησης του ερασιτέχνη, να βάλουν και άλλα αθλήματα σιγά σιγά στο σχεδιασμό τους.

Καλή δύναμη, πολλή δουλειά, διαφανείς διαδικασίες και όλος ο κόσμος πιστεύω ακράδαντα ότι θα αγκαλιάσει αυτή τη προσπάθεια».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…