Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Το τουρνουά Γαλανόλευκα Αστέρια συνεχίστηκε με τον αγώνα παμπαίδων μεταξύ ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ – Ασπίδας

Το τουρνουά Γαλανόλευκα Αστέρια συνεχίστηκε με τον αγώνα παμπαίδων μεταξύ ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ – Ασπίδας

0

Γράφει η πρόεδρος του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ Νατάσα Μακρή

Συνέχεια στο τουρνουά Γαλανόλευκα Αστέρια είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα με το παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων της Ξάνθης, του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ και της Ασπίδας.

Στο τουρνουά συμμετέχουν παίχτες που είναι γεννημένοι το 2010 -11.

Το αναπτυξιακό τμήμα του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ με προπονητή τον Γιάννη Θερμό έπαιξε με το αντίστοιχο της Ασπίδας με προπονητή τον Απόστολο Κουτσογιάννη στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Ξάνθης. Οι μικροί αθλητές, απόλαυσαν ένα ωραίο παιχνίδι με ζέση και ψυχή, αν και υπήρξαν πολλές ελλείψεις λόγω της εορταστικής περιόδου, συμμετέχοντας όλοι και απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή του.

Γράφει για το παιχνίδι η Νατάσα Μακρή:

«Ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύονται τους πολιτικούς θησαυρούς τους, που αυτοί, αν και πολύ μικροί σε ηλικία ενώ θα μπορούσαν να παίζουν έρχονται στις προπονήσεις και στους αγώνες με ιδιαίτερη ικανοποίηση.

Ευχαριστούμε και τον προπονητή μας κ. Γιάννη Θερμό, που με το μεράκι του και την αγάπη του για την καλαθοσφαίριση το μεταδίδει στους μικρούς αθλητές του.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ασπίδας για τη σημερινή αναμέτρηση, στους παίκτες και στον προπονητή της κ.Κουτσογιάννη που την αντιμετώπισε μαζί με τον δικό μας προπονητή σαν να ήταν ένας φιλικός αγώνας μεταξύ των παικτών της ίδιας ομάδας χωρίς αντιπαλότητες μα με ευγενή άμιλλα.  Αυτό το μήνυμα δόθηκε ξεκάθαρα, όταν οι δύο ομάδες στο τέλος του αγώνα, ενωμένες σε μία, φώναξαν την ονομασία της ομάδα τους.

Της ευχόμαστε να χαρούν τη συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο Τουρνουά και καλή συνέχεια! Συγχαρητήρια στους διαιτητές κ. Ευσταθιάδη και την κα Μαμαλίγκατζη για την άριστη διαιτησία.

Για τον ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ έπαιξαν οι: Αβραμίδης Νίκος, Γώγος Θωμάς, Ελευθεριάδης Γιώργος, Λουκάς Χρήστος, Μίλκογλου Μάριος, Ξανθόπουλος Παναγιώτης, Παπαβασιλείου Πασχάλης, Παπαδόπουλος Βασίλης, Περρής Ανδρέας, Σαμαράς Κωνσταντίνος, Σίσκος Μάριος, Τζουμάκης Ηλίας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…