Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νέο μπαράζ συλλήψεων διακινητών σε Έβρο και Ξάνθη

Νέο μπαράζ συλλήψεων διακινητών σε Έβρο και Ξάνθη

0

Κατασχέθηκαν δύο ΙΧ, μία νταλίκα, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και κινητά τηλέφωνα- Συνελήφθησαν τρία άτομα σε ισάριθμες περιπτώσεις

Συνελήφθησαν την Τετάρτη 05/04 σε περιοχές του Έβρου και της Ξάνθης από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης, τρεις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις παράτυπους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το μεσημέρι της Τετάρτης σε αγροτική περιοχή του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν τον έναν άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα τρεις παράτυπους μετανάστες. Σημειώνεται ότι το ανωτέρω όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην Εγνατία οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, οι ανωτέρω αστυνομικοί, συνέλαβαν τον δεύτερο άντρα, διότι οδηγώντας νταλίκα μετέφερε παράνομα τρεις παράτυποι μετανάστες.

Στη τρίτη περίπτωση, το βράδυ της ίδιας ημέρας στην Εθνική οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει πέντε παράτυπους μετανάστες.

Έπειτα, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…