Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Καλές πρακτικές ένταξης και συμπερίληψης μαθητών με Αναπηρία από το ΕΕΕΕΚ Ξάνθης

Καλές πρακτικές ένταξης και συμπερίληψης μαθητών με Αναπηρία από το ΕΕΕΕΚ Ξάνθης

0

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27/04 στις 18:00 στο πλαίσιο συνεργασίας των ΕΕΕΕΚ της χώρας

Στo πλαίσιο της συνεργασίας και της διαρκούς επικοινωνίας όλων των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της χώρας, το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Ξάνθης διοργανώνει εκδήλωση την Πέμπτη, 27 Απριλίου 2023 και ώρα 18:00 ομιλία με θέμα: «Καλές Πρακτικές Ένταξης και Συμπερίληψης μαθητών με Αναπηρία».

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

1)Από το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Ξάνθης η εκπαιδευτικός ΠΕ88.01 κα. Γαλαμάτη Αναστασία, με θέμα Δίκτυα Σχολείων: «Από το Βορρά μέχρι το Νότο» και «Γνωρίζω τον τόπο μου».

2)Από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Βόλου η διευθύντρια του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Βόλου κα. Γρηγορίου Φωτεινή, με θέμα: «Μετάβαση μαθητών με Αναπηρία ή και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες στη Δ/μια εκπαίδευση».

Στόχος είναι οι παρευρισκόμενοι να ανταλλάξουν σκέψεις αναφορικά με τις καλές πρακτικές υποδοχής μαθητών Ε.Ε.Ε.ΕΚ στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και ακολούθως να προωθήσουν την έννοια της συνεργασίας δομών Ειδικής Αγωγής τόσο μεταξύ τους, όσο και με σχολεία Γενικής Παιδείας.

Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το διευθυντή του σχολείου, κύριο Κλεομένη Ψωμακέλη στο τηλέφωνο 2541350458.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα όρια τους οι γιατροί από τις ελλείψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία

Δυσαρεστημένοι ένας στους δύο με το ΕΣΥ σύμφωνα με έρευνα της GPO Στο «Ε» μιλούν ο γ.γ. τη…