Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ «Πάμε μπροστά» ο νέος συνδυασμός των συνεργαζόμενων παρατάξεων στο δήμο Ξάνθης

«Πάμε μπροστά» ο νέος συνδυασμός των συνεργαζόμενων παρατάξεων στο δήμο Ξάνθης

0

Έδωσαν στη δημοσιότητα ανακοίνωση για την κοινή κάθοδο με δεκατέσσερις υπογραφές

Τονίζουν ότι ξεπέρασαν κάθε προσωπική, ιδεολογική, συντεχνιακή ή άλλου είδους διαφορά για να δημιουργήσουν μια νέα μαζική ανεξάρτητη παράταξη

Ανακοίνωση υπό το νέο συνδυασμό που φέρει το όνομα «Πάμε μπροστά» εξέδωσαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, που εδώ και πολύ καιρό έχουν ανακοινώσει την κοινή κάθοδο στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στην ανακοίνωση που υπογραφούν οι τρεις επικεφαλής (Μελισσόπουλος, Χατζηθεοδώρου, Λύρατζης), ο Βασίλης Παπαδόπουλος και οι σύμβουλοι των τριών συνδυασμών (δεκατέσσερις όλοι στο σύνολο) υπογραμμίζουν ότι κίνητρο της εν λόγω συνεργασίας είναι η «έξοδος του δήμου από την κρίση» και μπροστά σε αυτό το στόχο «χρησιμοποιούμε τις όποιες διαφορές ως κίνητρο γόνιμου διαλόγου».

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Ξεπερνώντας κάθε προσωπική, ιδεολογική, συντεχνιακή ή άλλου είδους διαφορά, προχωρούμε από κοινού στην ίδρυση και δημιουργία μιας νέα μεγάλης Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης, η οποία με την εμπιστοσύνη των δημοτών μας, θα αναλάβει την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου μας, μετά τις δημοτικές εκλογές του 2023».

Ενημερώνουν εκ νέου ότι επικεφαλής τίθεται ως υποψήφιος δήμαρχος ο Σάββας Μελισσόπουλος, και τονίζουν: «όλοι μαζί απέναντι στο δοκιμασμένο, φθαρμένο σύστημα που έχει διαλύσει όλες τις δομές του δήμου μας. Απέναντι σε όλους αυτούς που, ανεξαρτήτως κινήτρων, συνεργάζονται με τη νυν δημοτική αρχή, παραγνωρίζοντας τα μέσα που χρησιμοποιεί και τους στόχους που εξυπηρετεί, κάτω από το μανδύα της υποτιθέμενης προσφοράς στον τόπο. Η Ξάνθη σήμερα βρίσκεται στο χειρότερο σημείο της σύγχρονης ιστορίας της και κινδυνεύει άμεσα με νέα υποβάθμιση και νέα υποθήκευση του μέλλοντός της», ενώ συμπληρώνουν σχετικά: «είμαστε βέβαιοι ότι ο ξανθιώτικος λαός του 2023 θα είναι αυτός, που θα αναλάβει και τη μεγάλη ευθύνη, να βγάλει την πόλη μας από το διαχρονικό αδιέξοδο και την παρακμή που έχει περιέλθει».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…