Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Έφυγε ξαφνικά ο αγαπητός πρόεδρος των Κατασκηνωτών, Δημήτρης Μπαχαρίδης

Έφυγε ξαφνικά ο αγαπητός πρόεδρος των Κατασκηνωτών, Δημήτρης Μπαχαρίδης

0

Μια ακόμη απώλεια για την Ξάνθη, για τον εθελοντισμό και το πολιτιστικό κεφάλαιο

Μια ακόμη απώλεια θρηνεί η Ξάνθη και η πολιτιστική κοινότητα του τόπου μας, με τον ξαφνικό θάνατο του επί σειρά ετών προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κατασκηνωτές», Δημήτρη Μπαχαρίδη.

Άνθρωπος δραστήριος, με διάθεση για προσφορά, με χιούμορ και διαχρονική αφοσίωση στους κορυφαίους πολιτιστικούς θεσμούς της Ξάνθης, ο Δημήτρης Μπαχαρίδης, «έφυγε» σε ηλικία 72 ετών μετά από εγκεφαλικό που υπέστη.

Την τελευταία του πνοή άφησε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Δράμας, όπου νοσηλευόταν.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα, Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στις 12 μμ στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Του Θεού Σοφίας.

Με λόγια αγάπης τον αποχαιρέτισε το Γηροκομείο Ξάνθης, το οποίο στήριξε πολλαπλώς εθελοντικά μέσω των Κατασκηνωτών. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Ιδρύματος: «Ο Δημήτρης ήταν εκτός από υπέροχος πατέρας και σύζυγος, ένας μεγάλος εθελοντής που μέσω των Κατασκηνωτών προσέφερε την βοήθειά του όπου χρειαζόταν όπως και στο γηροκομείο μας, όποτε υπήρχε ανάγκη. Ο Δημήτρης έφυγε νωρίς δυστυχώς, σε  ηλικία 72 ετών μετά  από ένα  βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν λίγες μέρες, το οποίο και δεν του άφησε  περιθώρια ανάκαμψης. Καλό ταξίδι Δημήτρη… Το μόνο σίγουρο είναι πως άφησες  ανεξίτηλο το στίγμα σου σε αυτό τον κόσμο».

Θερμά συλλυπητήρια από το «Ε» στους οικείους του.

Συλλυπητήριο μήνυμα από το δήμαρχο

Μεγάλη θλίψη μας έχει προκαλέσει η είδηση της απώλειας του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κατασκηνωτές» Δημήτρη Μπαχαρίδη, μετά από νοσηλεία, εξαιτίας ενός βαρύτατου εγκεφαλικού στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Δράμας.

Ήταν ένας άνθρωπος της χαράς και της εξωστρέφειας που αντιλήφθηκε από πολύ νωρίς ότι ο πολιτισμός μπορεί να ενώσει, αλλά και να αναπτύξει την τοπική κοινωνία.

Κι αυτό έκανε, μέσα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Κατασκηνωτές» που ήταν από τους πρώτους Συλλόγους που «έχτισαν» σιγά και σταθερά το Καρναβάλι της Ξάνθης -αυτόν τον ιστορικό και αυθεντικά λαϊκό πολιτιστικό θεσμό της περιοχής μας…

Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του αλλά και σε όλους όσοι τον αγάπησαν, συνεργάστηκαν και ονειρεύτηκαν μαζί του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυξημένα μέτρα από την Τροχαία κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστ…