Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Η ξανθιώτισσα Νίνα Μαζάνη για μία ξεχωριστή βραδιά στη Λέσχη Κομοτηναίων

Η ξανθιώτισσα Νίνα Μαζάνη για μία ξεχωριστή βραδιά στη Λέσχη Κομοτηναίων

0

Από τα πρώτα της βήματα συνεργάστηκε με σημαντικούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κάνοντας πολλές ζωντανές εμφανίσεις

Η Νίνα Μαζάνη επιστρέφει στην Κομοτηνή για μία ξεχωριστή live εμφάνιση, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 στις 9:30μ.μ.στη Λέσχη Κομοτηναίων. Παρέα με τους μουσικούς της, μας κάνει μέρος μιας μοναδικής μουσικής performance που περιλαμβάνει διασκευές σε ξένο αλλά και ελληνικό ρεπερτόριο με pop, soul, funk, rock n’ roll και έντεχνες κατευθύνσεις. Πρόκειται για ένα διαδραστικό show που θα ξεσηκώσει τους παρευρισκόμενους.

Η Νίνα Μαζάνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη και είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και ηθοποιός. Από τα πρώτα της βήματα συνεργάστηκε με σημαντικούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κάνοντας πολλές ζωντανές εμφανίσεις, ενώ το 2022 ξεκίνησε η συνεργασία της με την δισκογραφική εταιρία Minos EMI για την κυκλοφορία του πρώτου της προσωπικού δίσκου. Έχει συμμετάσχει σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις, έχει γίνει αρκετά δημοφιλής μέσα από τις μιμήσεις της, και ασχολείται επαγγελματικά με τις μεταγλωττίσεις. Στις πρόσφατες τηλεοπτικές της εμφανίσεις (Just the two of us, Δυνατά με τον Κωστή Μαραβέγια, Ό,τι αγαπώ με τον Γιάννη Μπέζο, Μουσικό Κουτί) έκανε εντύπωση για την ιδιαίτερη χροιά της, αλλά και την επιβλητική σκηνική της παρουσία, ενώ η φωνή της έχει ξεχωρίσει για την βραχνάδα και την εκρηκτική ενέργεια που μεταδίδει.

Μαζί της οι μουσικοί:
Φωτεινή Τσακνάκη – Πιάνο, φωνή
Ηλίας Ηλιόπουλος – Κιθάρα, φωνή
Σοφία Παπακοσμά – Μπάσο
Δημήτρης Κοντός – Τύμπανα

Info:
Κομοτηνή, ΛΕΣΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΩΝ: 18/01 στις 21:30
Είσοδος: 12€
Τηλ. κρατήσεων: 6944 571 563

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στο καφέ Ερμής θα παρουσιαστούν ποιήματα του Κώστα Ταβουλτσίδη

Σήμερα στις 19:30 – Μουσική θα παίξουν ο Αντώνης Μουσαδές και ο Γιάννης Βουλτσίδης Η…