Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Λεύκιππος: Αγώνες για τα τμήματα υποδομής το Σαββατοκύριακο

Λεύκιππος: Αγώνες για τα τμήματα υποδομής το Σαββατοκύριακο

0

Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο αγώνων περιλάμβανε το αθλητικό μενού για τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ με τα τμήματα υποδομής να δίνουν τις δικές τους επίσημες και ανεπίσημες αναμετρήσεις εντός και εκτός Ξάνθης.

Το Σάββατο ήταν αφιερωμένα στα νεότερα παιδιά που αντιμετώπισαν στην Κομοτηνή τα αντίστοιχα τμήμα του ΓΑΣ Κομοτηνής. Οι δυο ομάδες έδωσαν τις δικές τους μάχες στα γήπεδα και ευχαριστήθηκαν τα παιχνίδια που έδωσαν.

Η Κυριακή ήταν αφιερωμένη για τα αγωνιστικά τμήματα που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ που υποδέχτηκαν στο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ τον Αστέρα Καβάλας και την Χρυσούπολη για το παιδικό και εφηβικό πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Το παιδικό τμήμα ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδια και κατάφερε να προηγηθεί με 31-4 με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου με τους φιλοξενούμενους να κάνουν την αντεπίθεση και να μειώνουν στους 5 πόντους (35-30) με τη λήξη του ημιχρόνου.

Με καλή άμυνα και υπεροχή στα ριμπάουντ οι παίχτες του Μάνου Σταυρίδη κατάφεραν να αυξήσουν και πάλι τη διαφορά και να κερδίσουν με 68-56.

Διαιτητές: Ρουκάς – Ευσταθιάδης

Τα δεκάλεπτα: 31-4, 35-30, 49-41, 68-56

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ (Σταυρίδης): Μερμικλής, Παπαδόπουλος, Ζάβουρας, Τσικρίκης, Βουλκίδης, Μελίδης, Πουργιάζης, Παναγιωτίδης, Κουντουσάκης, Γουδέλης, Μπατζάκ.

Μετά από λίγη ώρα το εφηβικό τμήμα φιλοξένησε την Χρυσούπολη την οποία και νίκησε 70-50 για την 9η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο δεκάλεπτο όπου οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ άρχισε να παίρνει διαφορά στο σκορ από το 2ο δεκάλεπτο και να τελειώσει το ημίχρονο με +9 (37-28). Στο 3ο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι διεύρυναν το προβάδισμα στο +19 (57-38) και ουσιαστικά τέλειωσαν το θέμα κατάκτησης ροζ φύλλο αγώνα.

Διαιτητές: Παπαθεολόγου – Καλεντερίδης

Τα δεκάλεπτα: 15-14,37-28,57-38,70-50

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ (Σταυρίδης): Μπίκος, Κοπτόπουλος, Παπαδόπουλος, Ζάβουρας, Ριζάογλου, Χειμαρριώτης, Τσικρίκης Παναγιωτίδης, Γκοβέσης, Λαύκας, Πουργιάζης, Καλεντζή.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…