Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Νεκρός βρέθηκε ο 45χρονος επιχειρηματίας από την Ξάνθη που είχε εξαφανιστεί

Νεκρός βρέθηκε ο 45χρονος επιχειρηματίας από την Ξάνθη που είχε εξαφανιστεί

0

Εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής στην παραλία Μέσης. Έρευνες για τις συνθήκες του θανάτου διεξάγει το Λιμεναρχείο Λάγος

Νεκρός βρέθηκε ο 45χρονος επιχειρηματίας που αγνοούνταν από το Εύμοιρο στην παραλία της Μέσης. Ο άνδρας είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι της Πέμπτης και η οικογένειά του είχε απευθυνθεί στην αστυνομία την Παρασκευή το πρωί όταν και ξεκίνησαν οι έρευνες, με παράλληλη ενημέρωση σε όλους τους όμορους νομούς.
Τελικά, ο άνδρας βρέθηκε στην παραλία της Μέσης, ακριβώς δίπλα στο κύμα, ενώ η θέση του αυτοκινήτου του ήταν αυτή που κίνησε την περιέργεια περιοίκου, ο οποίος και ενημέρωσε την αστυνομία. Της υπόθεσης επιλήφθηκε το Λιμεναρχείο Πόρτο Λάγος.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης διερευνώνται οι συνθήκες του θανάτου, ενώ δεν έχουν εξαχθεί ακόμη ασφαλή συμπεράσματα.
Η σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού αναφέρει: «Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε, βραδινές ώρες της Παρασκευής, στην παραλία Μέσης Ν. Ροδόπης, 45χρονος άνδρας ελληνικής υπηκοότητας. Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
Από το Λιμεναρχείο Πόρτο Λάγος που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…