Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία Λήγει στις 5 Δεκεμβρίου η ημερομηνία για τις δύο προσλήψεις στον δήμο Μύκης

Λήγει στις 5 Δεκεμβρίου η ημερομηνία για τις δύο προσλήψεις στον δήμο Μύκης

0

Με 8μηνη σύμβαση

Στις 5 Δεκεμβρίου λήγει η προθεσμία για τις δύο προσλήψεις στον δήμο Μύκης. Ειδικότερα ο δήμος Μύκης ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου Μύκης,

 

Αναλυτικότερα οι θέσεις:

 

Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης Αριθμός ατόμων
ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ (γκρέϊντερ ελλείψει αυτού JCB) 8 ΜΗΝΕΣ 2

 

Έρχεται πρόγραμμα για πρόσληψη 3.000 ανέργων με μισθό μέχρι 1.022 ευρώ

 

Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 3.000 ανέργων ηλικίας 56 ετών και άνω, που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα επιχορήγησης για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών, ανακοίνωσαν οι υπουργοί Εργασίας και οικονομικών.

Σκοπός του προγράμματος είναι η δημιουργία 3.000 νέων θέσεων εργασίας, πλήρους απασχόλησης, με την πρόσληψη ανέργων ηλικίας 56 ετών και άνω, που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα επιχορήγησης για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών που προβλέπεται στην υπό στοιχεία οικ. 28286/450/20.6.2017 κοινή υπουργική απόφαση.

Δικαιούχοι είναι όλες οι ιδιωτικές επιχειρήσεις και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα και δραστηριοποιούνται σε όλες τις περιφέρειες της Χώρας.

 

Ωφελούμενοι

  1. Ωφελούμενοι του προγράμματος, ανεξάρτητα από το καθεστώς ενίσχυσης που επιλέγει η δικαιούχος επιχείρηση, πρέπει σωρευτικά:

α) να είναι άνεργοι, ηλικίας 56 ετών και άνω, εγγεγραμμένοι στο Μητρώο ανέργων των Υπηρεσιών της Δ.ΥΠ.Α., και

β) να έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον το πρώτο 12μηνο του προγράμματος επιχορήγησης για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών που προβλέπεται στην υπό στοιχεία οικ. 28286/450/ 20-6-2017 (Β’ 2307) κοινή υπουργική απόφαση.

 

ΑΣΕΠ: «Εισιτήριο» διορισμού για 4.000 πτυχιούχους μέσω γραπτών εξετάσεων

 

Ξεκινούν την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για τον πολυαναμενόμενο γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ. Δεκτοί θα γίνουν μόνο απόφοιτοι Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης, οι οποίοι θα κληθούν να καλύψουν θέσεις σε 58 ειδικότητες που ζητούνται περισσότερο στο Δημόσιο. Ο αρχικός σχεδιασμός του υπουργείου Εσωτερικών ανέφερε ότι θα γίνουν 6.500 προσλήψεις ωστόσο, επειδή τελευταία στιγμή έμειναν εκτός οι απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ο αριθμός αυτός διαμορφώνεται στους 4.000. Ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Θάνος Παπαϊωάννου μιλώντας πριν από λίγες μέρες σε ραδιοφωνική εκπομπή τόνισε: «Εκτιμούμε ότι οι θέσεις θα είναι γύρω στις 4.000. Όταν λέει το υπουργείο ότι προγραμματίζονται 18.000 προσλήψεις σε αυτές υπάρχουν ένα σωρό προσλήψεις που δεν περνάνε μέσω ΑΣΕΠ αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, δικαστικοί, διπλωμάτες. Επίσης υπάρχουν πολλές θέσεις που δεν περνάνε μέσω του γραπτού διαγωνισμού εξ ορισμού δηλαδή οι εφοριακοί, οι τελωνειακοί, οι ελεγκτές εναερίου κυκλοφορίας, οι εκπαιδευτικοί άρα για αυτό τα νούμερα είναι μεν εντυπωσιακά αλλά όταν μιλάμε για τον γραπτό διαγωνισμό εκτιμώ ότι μιλάμε περίπου στις 4.000» συμπλήρωσε.

Πως συμπληρώνεται η αίτηση συμμετοχής

Οι υποψήφιοι των κατηγοριών Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης πρέπει να συμπληρώσουν-υποβάλουν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω του διαδικτυακού τόπου του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) αίτηση συμμετοχής. Για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στην πρόσκληση/προκήρυξη 2Γ/2022, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η Εγγραφή στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Α.Σ.Ε.Π.. Σε περίπτωση που οι υποψήφιοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Α.Σ.Ε.Π., δεν απαιτείται επανεγγραφή. Οι υποψήφιοι επιλέγουν «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες>Εγγραφή/Είσοδος Μέλους» και στη συνέχεια εγγράφονται μέσω ΓΓΠΣΔΔ.

Είσοδος στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Α.Σ.Ε.Π.

Οι υποψήφιοι επιλέγουν «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Εγγραφή/Είσοδος Μέλους», χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σύνδεσης με κωδικούς Α.Σ.Ε.Π. ή με ΓΓΠΣΔΔ «Συνδεθείτε με κωδικούς Taxisnet». Σε περίπτωση απώλειας των κωδικών Α.Σ.Ε.Π., οι υποψήφιοι επιλέγουν τη διαδρομή: «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Ξέχασα τον κωδικό μου».

Υποβολή Ηλεκτρονικής Αίτησης – Α’ Στάδιο

Οι υποψήφιοι δημιουργούν από τη διαδρομή «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αίτηση» ηλεκτρονική αίτηση επιλέγοντας «Νέα Αίτηση» και πρέπει να συμπληρώσουν με ακρίβεια και πληρότητα στα αντίστοιχα πεδία της ηλεκτρονικής αίτησης, τα προσόντα που διαθέτουν (π.χ. τίτλοι σπουδών, άδειες κ.λπ.). Η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης στο Α.Σ.Ε.Π. ολοκληρώνεται επιλέγοντας «Οριστικοποίηση», υπό την προϋπόθεση ότι ο κωδικός του παραβόλου βρίσκεται σε κατάσταση «ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ», προκειμένου αυτό να δεσμευτεί. Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης, η ημερομηνία υποβολής και η ένδειξη κατάστασης «Υποβληθείσα» εμφανίζονται στον Κατάλογο ηλεκτρονικών αιτήσεων. Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι. Εάν οι υποψήφιοι επιθυμούν τη διόρθωση ή συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση «Υποβληθείσα», πρέπει, εντός των προθεσμιών που ορίζονται στην πρόσκληση/προκήρυξη ή/και στα σχετικά με την πρόσκληση/προκήρυξη Δελτία Τύπου/Ανακοινώσεις, από τον Κατάλογο των ηλεκτρονικών αιτήσεων να επιλέξουν (για τη συγκεκριμένη αίτηση) «Ακύρωση». Στη συνέχεια, επιλέγουν «Νέα Αίτηση» για να δημιουργήσουν νέα αίτηση ή «Αντιγραφή» για να δημιουργήσουν ένα αντίγραφο της προηγούμενης (ακυρωμένης) αίτησης, την οποία μπορούν να επεξεργαστούν (να διορθώσουν/ συμπληρώσουν) και στο τέλος επιλέγουν εκ νέου «Οριστικοποίηση».

Αναλυτικά οι ειδικότητες:

Εκτός όμως από τις θέσεις των διοικητικών στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι έχουν τις εξής ειδικότητες:

Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης

ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ

ΠΕ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΩΝ – ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΩΝ

ΠΕ ΒΙΟΛΟΓΩΝ

ΠΕ ΓΕΩΛΟΓΩΝ

ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΩΝ

ΠΕ ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ

ΠΕ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ/ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ/ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΙΚΟΥ

ΠΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΠΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΠΕ ΙΧΘΥΟΛΟΓΩΝ

ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ

ΠΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ

ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ/ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ

ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΩΝ/ ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ/ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ

ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ/ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ

ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ-ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΕ ΝΟΜΙΚΗΣ

ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

ΠΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΩΝ

ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ

ΠΕ ΧΗΜΙΚΩΝ

ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ

Τεχνολογικής Εκπαίδευσης

ΤΕ ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΩΝ

ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑΣ

ΤΕ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ/ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ

ΤΕ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ/ ΤΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ

ΤΕ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ

ΤΕ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ/ ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ/ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ /ΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

ΤΕ ΕΠΟΠΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ

ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

ΤΕ ΙΧΘΥΟΚΟΜΙΑΣ-ΑΛΙΕΙΑΣ/ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ

ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ/ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΤΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ/ ΤΕ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ

ΤΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ

ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΤΕ ΛΟΓΙΣΤΩΝ/ΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ/ΤΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ/ΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

ΤΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoumou@empros.gr

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στα όρια τους οι γιατροί από τις ελλείψεις στα περιφερειακά νοσοκομεία

Δυσαρεστημένοι ένας στους δύο με το ΕΣΥ σύμφωνα με έρευνα της GPO Στο «Ε» μιλούν ο γ.γ. τη…