Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Καμπάνια για την οδική ασφάλεια με το ΕΚΟ TRUCK σε Μαγικό και Ξάνθη

Καμπάνια για την οδική ασφάλεια με το ΕΚΟ TRUCK σε Μαγικό και Ξάνθη

0

Το ενδιαφέρον οδηγών και όχι μόνο συγκέντρωσε η δράση που πραγματοποιήθηκε από το Κοινωνικό Κέντρο «Σταύρος Χαλιορής»

Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε η συζήτηση του Κοινωνικού Κέντρου «Σταύρος Χαλιορής», στο πλαίσιο της δράσης «Εσύ τι λάθος κάνεις στην Οδήγηση;», με σκοπό την ενημέρωση των εμπλεκομένων φορέων στη διαχείριση της παραβατικής οδηγικής συμπεριφοράς και των τροχαίων ατυχημάτων.

Με βασικό εισηγητή, τον κ. Νίκο Τσάδαρη, μέλος της Motosport, οδηγό αγώνων και εξειδικευμένο εκπαιδευτή σε θέματα οδικής ασφάλειας, δόθηκαν σημαντικές πληροφορίες για τα πιο συχνά και επικίνδυνα λάθη που κάνουν οι οδηγοί στον δρόμο και ακολούθησε «ανοιχτή» συζήτηση με τους φορείς.

Συμμετείχαν στη συζήτηση η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης με τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Κώστα Κουρτίδη και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του Τμήματος Συγκοινωνιών, ο Δήμος Ξάνθης με τον Δήμαρχο Ξάνθης, Μανώλη Τσέπελη, ο Δήμος Αβδήρων με τον εκπρόσωπο του Δημάρχου Αβδήρων, Αντιδήμαρχο, κ. Φίλιππο Μαλουσάρη, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης, κ.Πασχάλη Γιώρη και στελέχη της Τροχαίας Ξάνθης, το Νοσοκομείο Ξάνθης με τον Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής, κ.Γεώργιο Γεωργίου, ο Ιατρικός Σύλλογος Ξάνθης, ο Ερυθρός Σταυρός Ξάνθης και οι Εθελοντές Διασώστες, οι εκπρόσωποι  της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ, των Σχολών Οδηγών και οδηγοί.

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος η δράση συνεχίστηκε μέχρι το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου 2022 στην πλατεία του Μαγικού Ξάνθης και την Τετάρτη και Πέμπτη 5 και 6 Οκτωβρίου 2022, κατόπιν επιθυμίας του Δήμου Ξάνθης, το ΕΚΟ TRUCK βρέθηκε  στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης όπου κάθε ενδιαφερόμενος οδηγός κατάφερε σε συνθήκες προσομοίωσης αγώνων οδήγησης να εντοπίσει τα πιθανά λάθη του.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συλλυπητήρια από Εργατικό κέντρο και Μουφτεία για τον 37χρονο που έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα

Δούλευε στη Γερμανία Τα συλλυπητήριά της εκφράζει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης …