Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ξεκινά το έργο επέκτασης του αγωγού ομβρίων στη διασταύρωση του Ν. Ζυγού

Ξεκινά το έργο επέκτασης του αγωγού ομβρίων στη διασταύρωση του Ν. Ζυγού

0

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή από τη Δευτέρα

Ξεκινά με μέριμνα της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Αν. Μακεδονίας – Θράκης / Τμήμα Περιβαλλοντικού & Χωρικού Σχεδιασμού το έργο επέκτασης του αγωγού ομβρίων στην εθνική οδό Ξάνθης-Κομοτηνής στο ύψος της διασταύρωσης του Νέου Ζυγού.

Για το λόγο αυτό η Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης αποφάσισε τον περιορισμό κυκλοφορίας όλων των οχημάτων προκειμένου πραγματοποιηθούν εργασίες εκσκαφής για την επέκταση του δικτύου και για την τοποθέτηση – διέλευση αγωγού ομβρίων επί της Ε.Ο. 2 στην περιοχή του Νέου Ζυγού στο ύψος της χ.θ. 3+500.

Οι εργασίες θα εκκινήσουν τη Δευτέρα 10/10/2022 περί την 07:00 ώρα και θα πραγματοποιηθούν τουλάχιστον σε τέσσερις διαδοχικές και διακριτές φάσεις – ημέρες.

Τις ημέρες που οι εργασίες θα λάβουν χώρα έξω από το εύρος καταλήψεως της Ε.Ο. 2 δεν θα εμποδίζεται η κυκλοφορία και θα διεξάγεται κανονικά. Τις ημέρες που οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν εντός της Ε.Ο. 2 θα αποκλειστούν τα τμήματα της οδού, της αντίστοιχης κατεύθυνσης κυκλοφορίας, σύμφωνα με τις κάθετες πινακίδες, οι οποίες θα είναι τοποθετημένες σε ικανή απόσταση και διακριτά σημεία για την έγκαιρη ενημέρωση όλων των διερχομένων και η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται σύμφωνα με αυτές.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…