Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Γυναίκα διακινητής-οδηγός νταλίκας συνελήφθη στην Εγνατία όδο Κομοτηνής-Ξάνθης

Γυναίκα διακινητής-οδηγός νταλίκας συνελήφθη στην Εγνατία όδο Κομοτηνής-Ξάνθης

0

Συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα που επέβαιναν στο ΙΧ, που λειτουργούσε ως προπομπός. Άλλος ένας διακινητής εντοπίστηκε στην Αλεξανδρούπολη

 

Συνελήφθησαν την Πέμπτη σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου, τέσσερις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

 

Τρεις συλλήψεις διακινητών επί της Εγνατίας Οδού Κομοτηνής-Ξάνθης

Στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής- Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου συνέλαβαν τα τρία άτομα, διότι εντόπισαν τη μία γυναίκα να οδηγεί νταλίκα και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας δεκατρείς μη νόμιμους μετανάστες, ενώ οι άλλοι δύο άντρες επιβαίνοντες σε ΙΧ λειτουργούσαν ως προπομποί για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων. Σημειώνεται ότι οι οδηγοί των παραπάνω δύο οχημάτων στερούνται αδειών ικανότητας οδήγησης.

 

Στην Αλεξανδρούπολη εντοπίστηκε ο τέταρτος διακινητής

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον τέταρτο διακινητή, διότι οδηγώντας ΙΧ μετέφερε παράνομα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες, εκ των οποίων οι τρείς κατείχαν και επέδειξαν πλαστά δελτία αιτούντος ασύλου.

Κατασχέθηκαν δύο ΙΧ και μία νταλίκα, κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό και τρία πλαστά δελτία αιτούντος ασύλου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…