Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Παίρνει «μπρος» η αποκατάσταση της ανατολικής και νότιας πτέρυγας του «Π»

Παίρνει «μπρος» η αποκατάσταση της ανατολικής και νότιας πτέρυγας του «Π»

0

Η οικονομική επιτροπή καλείται να εγκρίνει το φάκελο και να ορίσει τα κριτήρια για τη δημόσια σύμβαση που θα αφορά την εκπόνηση της μελέτης

Συνεδριάζει αύριο με εννέα θέματα στην ημερήσια διάταξη

 

Αύριο, Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022, και ώρα 09:30, θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση στο δημαρχείο Ξάνθης, με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1.Έγκριση φακέλου του έργου, επιλογή διαδικασίας, ορισμός κριτηρίων ανάθεσης για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης εκπόνησης της μελέτης με τίτλο: « Μελέτες για την αποκατάσταση της ασφάλειας της Καπναποθήκης ‘Π’ στην Ξάνθη (Ανατολική και Νότια πτέρυγα) ».

2.Έγκριση του πρακτικού της φανερής και προφορικής δημοπρασίας για το Αγροτεμάχιο 251 Α  στην περιοχή Πετροχωρίου Λαμπρινού.

3.Έγκριση του πρακτικού της φανερής και προφορικής δημοπρασίας για το Αγροτεμάχιο 251 Γ στην περιοχή Πετροχωρίου Λαμπρινού.

4.Έγκριση του πρακτικού της φανερής και προφορικής δημοπρασίας για το Αγροτεμάχιο 253 Α στην περιοχή Πετροχωρίου Λαμπρινού.

5.Έγκριση εκτός έδρας μετακίνησης, Αντιδημάρχου Ξάνθης στο εσωτερικό

6.Έγκριση εκτός έδρας μετακίνησης Αντιδημάρχου Ξάνθης και Δημοτικού Συμβούλου στο εσωτερικό

7.Προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή σύμβασης μίσθωσης έργου για το έτος 2023, κατά τις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν.4829/2021.

8.Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της γενικής υπηρεσίας με τίτλο: «Υπηρεσίες καθαρισμού κτιρίων & αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Ξάνθης»

9.Συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου εκτέλεσης του έργου: «Αποκαταστάσεις υποδομών Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης Δήμου Ξάνθης» υποέργο Α΄ « Αποκατάσταση υποδομών στους οικισμούς Δαφνώνα, Νεοχωρίου & Μ. Ευμοίρου».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…