Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εθελοντική αιμοδοσία στα Πηγάδια την Κυριακή

Εθελοντική αιμοδοσία στα Πηγάδια την Κυριακή

0

Διοργανώνεται από την «Αγάπη» και τον ενοριακό σύλλογο του οικισμού, με την υποστήριξη του Νοσοκομείου Ξάνθης

Ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Ν. Ξάνθης συνεχίζει τις εξορμήσεις για την αιμοδοσία και τον μήνα Σεπτέμβριο. Διοργανώνει σε συνεργασία με τον Ενοριακό Σύλλογο Πηγαδίων «ΟΙ ΧΑΤΖΗΓΥΡΙΩΤΕΣ», στην πεντηκοστή πρώτη εθελοντική αιμοδοσία του έτους, στα Πηγάδια του Δήμου Αβδήρων, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022, από τις 10:00πμ έως και τις 14:00μμ στην αίθουσα του συλλόγου απέναντι από την εκκλησία.

Η εθελοντική δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της  κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

Ο σύλλογος σημειώνει σχετικά: «όπως κάθε φορά όταν είναι ευκαιρία που μπορεί και βγαίνει κάποιες φορές το κινητό συνεργείο αιμοδοσίας στις διάφορες περιοχές και τοποθεσίες μας, και έτσι γλυτώνουμε κόπο, χρόνο και χρήμα από το να μετακινηθούμε στο Νοσοκομείο μας. Απευθυνόμαστε λοιπόν στους κατοίκους των Πηγαδίων αλλά και των γύρω οικισμών όπως της Λευκόπετρας, του Πολυσίτου, του Νέου και Παλαιού Ζυγού και της Φελώνης, ώστε αν τους βολεύει η ημέρα και η τοποθεσία, και είναι και αισθάνονται γεροί και ευλογημένοι που έχουν την υγεία τους, να έρθουν να μας βοηθήσουν αιμοδοτώντας για όλους όσους δεν είναι τόσο τυχεροί…»

Ειδική έκκληση γίνεται προς τους εθελοντές αιμοδότες- μέλη του συλλόγου της «ΑΓΑΠΗΣ» που έχουν ομάδες αίματος αρνητικές να προσέλθουν καθώς υπάρχουν επιτακτικές ανάγκες στο Νοσοκομείο της Ξάνθης.

Αν κάποιος έχει νοσήσει, σύμφωνα με τις οδηγίες της Διεύθυνσης Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας, θα πρέπει να έχουν περάσει 28 ημέρες από την ημέρα νόσησης και να μην έχει καθόλου συμπτώματα στη συνέχεια.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…