Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Πέταξαν τον εξοπλισμό από το φορτηγό της σειράς «Το κόκκινο ποτάμι» στο Κατράμιο

Πέταξαν τον εξοπλισμό από το φορτηγό της σειράς «Το κόκκινο ποτάμι» στο Κατράμιο

0

Γίνεται καταμέτρηση από τους συντελεστές της παραγωγής

 

Εκτεταμένες έρευνες διενεργεί η Αστυνομία Ξάνθης – Υπόνοιες για χρήση του φορτηγού σε διακίνηση μεταναστών

 

Πανελλαδικό θέμα για μια ακόμη φορά τις τελευταίες μέρες για αρνητικούς λόγους έγινε η πόλη μας. Το νέο αρνητικό γεγονός αφορά την κλοπή του φορτηγού με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται  για τα γυρίσματα της σειράς «Το κόκκινο Ποτάμι». Η κλοπή έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας από τον υπαίθριο χώρο του ξενοδοχείου όπου ήταν παρκαρισμένο.

Βρέθηκε εξοπλισμός πεταμένος στο Κατράμιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε» μέρος του εξοπλισμού που είχε το φορτηγό βρέθηκε πεταμένο στο Κατράμιο. Ήδη οι συντελεστές της σειράς κάνουν καταμέτρηση για να εξακριβωθεί τι τους έχει αφαιρεθεί. Η Αστυνομία διενεργεί εκτεταμένες έρευνες προς ανεύρεση των δραστών.

Οι έρευνες στρέφονται και προς την κατεύθυνση της παράνομης διακίνησης μεταναστών καθώς οι δράστες πέταξαν τον εξοπλισμό προκειμένου να χρησιμοποιήσουν το φορτηγό.

Επίσης δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έκλεψαν το όχημα για να το διαλύσουν και  να το πουλήσουν για ανταλλακτικά, όπως βλέπουμε συνήθως να συμβαίνει στην πόλη μας.

«Όποιος προσφέρει πληροφορίες θα ανταμειφθεί» δεσμεύτηκε ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για ένα λευκό βαν, το οποίο μπροστά λέει “Άγιος Εφραίμ”, ενώ πίσω γράφει “Μεταφορές Καμπόσος”, με την πινακίδα του να είναι ΧΝΑ 1747. Ο σκηνοθέτης της σειράς, Μανούσος Μανουσάκης, μέσω εκπομπής του “Open” απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι είτε να απευθυνθεί στην αστυνομία, είτε να επικοινωνήσει στο 6978118445. Δεσμεύτηκε δε πως όποιος προσφέρει πληροφορίες που θα μπορέσουν να οδηγήσουν στο εντοπισμό του βαν και του εξοπλισμού, θα ανταμειφθεί.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

Mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…