Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νέα περίπτωση διακίνησης με ταξί στον Έβρο

Νέα περίπτωση διακίνησης με ταξί στον Έβρο

0

Συνελήφθησαν δύο άτομα που μετέφεραν πέντε μη νόμιμους μετανάστες με το ταξί. Άλλη μία σύλληψη διακινητή στην Εγνατία οδό Κομοτηνής-Ξάνθης

 

Συνελήφθησαν την Παρασκευή το πρωί, σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, τρεις διακινητές, ένας ελληνικής υπηκοότητας και δύο αλλοδαποί, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, σε αγροτική οδό του Έβρου αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου συνέλαβαν τους δύο άνδρες, διότι επιβαίνοντες σε ταξί μετέφεραν πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου συνέλαβαν έναν ακόμη άνδρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει τρεις μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, χρηματικά ποσά και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης με καπνό που κατείχε ο ένας άνδρας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…