Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Kick Boxing: Κατέκτησε ζώνη αθλητής του KALAITZIS TEAM

Kick Boxing: Κατέκτησε ζώνη αθλητής του KALAITZIS TEAM

0

Το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουλίου ήταν πολύ δυνατό αγωνιστικά για την ομάδα kick boxing KALAITZIS TEAM καθώς ένας ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος αθλητής του, ο Στέργιος Γρηγοριάδης κατέκτησε ζώνη. Στις 2 Ιουλίου δόθηκε ο πρώτος σημαντικός αγώνας όπου  ο αθλητής έδωσε έναν σπουδαίο αγώνα επιδεικνύοντας ήθος και σεβασμό, αποδείχνοντας ότι έχει δυνατότητες για να πάει ψηλά.

Την Κυριακή 3 Ιουλίου στον δεύτερο αγώνα για τη ζώνη, ο Στέργιος Γρηγοριάδης κατάφερε να φτάσει στη νίκη στα σημεία. Κατάφερε να κατακτήσει μετά από ένα πολύ καλό και τεχνικό παιχνίδι. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα που ήρθε μετά από πολύ καλή προετοιμασία και χτίσιμο πολύ καλής φυσικής κατάστασης του αθλητή.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τους χορηγούς FIGLI SPORTS,TO KO-ΦΙ (ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΟΦΙΔΗ), ΒΙΟΜΕΤΑΛ (ΛΑΖΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ), ΔΙΕΚΠΑΙΡΩΤΙΚΗ, ΤΟ ΚΑΦΕ PROFESOR (ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΟΝΔΡΙΝΟΣ), που παρά τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν στάθηκαν στο πλευρό του και τον στήριξαν.

Επίσης ευχαριστεί τον Σταύρο Κακάμπουρα ( COACH GOALS), τον CUTMAN Kώστα Κοκοζίδη για την ασφάλεια και το δέσιμο του αθλητή και τον  πρόεδρο της ΕΟΠΤ Σμιάρη Θωμά που έδωσε την ευκαιρία στον αθλητή για την διεκδίκηση της ζώνης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στη Θεσσαλονίκη απέναντι στη ΧΑΝΘ

Αποκλείστηκε από τον  μεγάλο τελικό αλλά τερμάτισε 3ος στον 3ο Όμιλο της National League 1…