Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ «Σερί» συλλήψεων διακινητών στην ΑΜΘ

«Σερί» συλλήψεων διακινητών στην ΑΜΘ

0

Πέντε συλλήψεις, δύο διακινήσεις και ένα κλεμμένο όχημα

Συνελήφθησαν την Κυριακή και τη Δευτέρα, σε περιοχές της Δράμας, της Καβάλας και του Έβρου, πέντε διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Το πρωί της Κυριακής σε επαρχιακή οδό της Δράμας, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγό στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Στη συνέχεια, το απόγευμα στην Εγνατία Οδό Καβάλας– Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί συνέλαβαν τον δεύτερο άντρα, διότι οδηγώντας φορτηγό μετέφερε έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή του οικισμού Βρυσικών Έβρου, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο δράστης προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ όπως προέκυψε στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην ίδια περιοχή, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμη άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει τρεις μη νόμιμους μετανάστες. Επισημαίνεται ότι ο οδηγός– διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για το όχημα διαπιστώθηκε ότι έχει δηλωθεί κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Τέλος, το απόγευμα της Δευτέρας στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άλλο διακινητή, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες. Αναλυτικότερα, ο δράστης οδηγώντας νταλίκα, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα.  Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών και τη συνδρομή τελωνιακών υπαλλήλων διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε αποκρύψει στην νταλίκα τέσσερις  μη νόμιμους μετανάστες.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…