Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Μπαράζ Γ’ Εθνικής: Την άνοδο εξασφάλισαν οι Βύρωνας Καβάλας, Πανθρακικός και Καμπανιακός

Μπαράζ Γ’ Εθνικής: Την άνοδο εξασφάλισαν οι Βύρωνας Καβάλας, Πανθρακικός και Καμπανιακός

0

Έκλεισε με νίκη ο Άρης Πετεινού

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική και τρεις ομάδες – οι δύο από την Περιφέρειά μας- πανηγυρίζουν την άνοδό τους από τα τοπικά στο τρίτο τη τάξει πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της χώρας. Βύρωνας Καβάλας, Πανθρακικός και Καμπανιακός θα αγωνίζονται την επόμενη χρονιά στην Γ΄Εθνική, ενώ ο εκπρόσωπος της Ξάνθης Άρης Πετεινού, που δεν είχε καλή πορεία, τερμάτισε στην προτελευταία θέση, γνωρίζοντας την ικανοποίηση της νίκης στην τελευταία αγωνιστική.

Ο Βύρωνας είχε εξασφαλίσει την άνοδο εδώ και δύο αγωνιστικές και μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής ακολούθησαν οι Πανθρακικός και Καμπανιακός.

Στην τελευταία αγωνιστική ο Πανθρακικός πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στην Προσοτσάνη με 5-0 και κατέκτησε την 2η θέση στον όμιλο. Ο Καμπανιακός ήταν τρίτος στην βαθμολογία και πήρε κι αυτός την άνοδο ενώ ο Έβρος είναι ο μοναδικός νομός της Θράκης που δεν θα έχει εκπρόσωπο τη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική.

Την πρώτη του νίκη σημείωσε ο Άρης Πετεινού που πήρε μεγάλη νίκη με 4-1 επί του Ηρακλή Αμμουδιάς κι έκλεισε όμορφα μία πολύ πλούσια σεζόν που τον έστεψε πρωταθλητή και κυπελλούχο της ΕΠΣ Ξάνθης, όπου και θα παραμείνει να αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά.

Ο Άρης μπήκε πολύ επιθετικά στο ματς και μετά από καλές στιγμές με Κοτόπουλο και Κουτσομιχάλη κατάφερε στο 27′ με αρκετή δόση τύχης να πάρει το προβάδισμα, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Δασκαλάκη και καρφωτή κεφαλιά του Χριστοφορίδη ο Ηλίας Γκάλιος στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας. Το σκορ έμεινε έτσι μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους αν και αμφότερες είχαν καλές στιγμές σε ένα ματς με καλό ρυθμό και τις δύο ομάδες να βγάζουν διάθεση να παίξουν επιθετικά.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Άρη μπήκε ξανά δυνατά και στο 53′ ο Σιδηράς με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στο γάμα για το 2-0. Στο 60′ οι νταμπλούχοι Ξάνθης άγγιξαν το τρίτο γκολ όμως το σουτ του Παυλίδη σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ στο δοκάρι σταμάτησε στο 63′ και το σουτ του Τυριάκη όμως ο Κουτσομιχάλης πήρε το ριμπάουντ και με τρομερό γυριστό έκανε το 3-0.

Στο 82′ ο τοπ σκόρερ του φετινού Άρη σκόραρε για το 4-0, με το τελικό σκορ να διαμορφώνει στο 91′ ο Μπάμπης Ζυγκερίδης με προβολή στο δεύτερο δοκάρι μετά από κόρνερ του Τοπάλι.

Πριν την έναρξη του αγώνα μετά απο αίτημα της ομάδας του Άρη Πετεινού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Τζούλη Μαμαλίγκατζη που χάθηκε σε ηλικία 55 χρόνων.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής:

Πανθρακικός – Προσοτσάνη 6-0

Καμπανιακός – Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης 2-0

Άρης Πετεινού – Ηρακλής Αμμουδιάς   4-1

Ρεπό: Βύρων Καβάλας

Τελική βαθμολογία

  1. Βύρων Καβάλας 14 (11-2)
  2. Πανθρακικός 13 (14-6)
  3. Καμπανιακος 11 (9-4)

——————————————

  1. Προσοτσάνη 8 (8-9)
  2. Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης 7 (9-8)
  3. Άρης Πετεινού 3 (6-18)
  4. Ηρακλής Αμμουδιάς 2 (1-11)
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στη Θεσσαλονίκη απέναντι στη ΧΑΝΘ

Αποκλείστηκε από τον  μεγάλο τελικό αλλά τερμάτισε 3ος στον 3ο Όμιλο της National League 1…