Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο 1ος Godzilla Xanthi Trail στο Λιβάδι

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο 1ος Godzilla Xanthi Trail στο Λιβάδι

0

Με τρεις διαδρομές, 30, 14 και 7 χιλιομέτρων

Οι αγώνες βουνού Godzilla Xanthi Trail, με τρεις διαδρομές, 30, 14 και 7 χιλιομέτρων, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή για 1η φορά.

Με εκκίνηση και τερματισμό στην περιοχή Λιβάδι οι δρομείς ακολούθησαν το χωματόδρομο της Θηλιάς και στη συνέχεια πήραν διάφορες διαδρομές ανάλογα με την απόσταση που είχαν να διανύσουν.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης σε συγχαρητήριο μήνυμά του προς τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες στον Αγώνα Βουνού Ξάνθης «Godzilla Xanthi Trail», σημείωσε τα εξής:

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά και εγκάρδια συγχαρητήριά μου στον ΑΠΣ Δρομέων Ξάνθης «Xanthi Runners» για την άρτια διοργάνωση του Αγώνα Βουνού Ξάνθης «Godzilla Xanthi Trail», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 22 Μαΐου στην περιοχή Λιβάδι.

Ο Δήμος Ξάνθης στέκεται πάντα αρωγός στις προσπάθειες των τοπικών δυνάμεων που έχουν ως στόχο να αφυπνίσουν να δραστηριοποιήσουν και να ψυχαγωγήσουν τους πολίτες -στόχος σημαντικός και απολύτως αναγκαίος- ιδίως το τελευταίο διάστημα, όπου οι κοινωνίες επιστρέφουν, μετά από δυόμιση χρόνια «καταχνιάς», στις «φωτεινές», κανονικές συνθήκες.

Συγχαίρω, ιδιαίτερα, τις αθλήτριες και τους αθλητές που την Κυριακή βγήκαν νικητές σε αυτούς τους συγκλονιστικούς αγώνες. Αλλά και σε όσους συμμετείχαν. Γιατί όλοι, έτρεξαν με την ψυχή τους

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Super League 2: Δεν πήρε αδειοδότηση ούτε σε δεύτερο βαθμό η Ξάνθη

Απορρίφθηκε η έφεσή της όπως και του Ηρακλή Το Δευτερoβάθμιο πειθαρχικό όργανο εξέτασε του…