Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Περίμεναν τον γιατρό που δεν ήρθε στο Αγροτικό Ιατρείο Διομήδειας

Περίμεναν τον γιατρό που δεν ήρθε στο Αγροτικό Ιατρείο Διομήδειας

0

Ένταση και δυσαρέσκεια από 15 – 20 άτομα έξω από το Ιατρείο – Ζητά συγγνώμη η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αβδήρων –  Δεσμεύτηκε να ενημερώνει για το πρόγραμμα τους κατοίκους

 

Κάτι απρόοπτο συνέβη στην γιατρό και δεν ήταν δυνατό να προβλεφθεί ούτε να αντικατασταθεί

 

 

Ένταση και δυσαρέσκεια προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας έξω από το Αγροτικό Ιατρείο Διομήδειας. Περίπου 15 – 20 άτομα οι περισσότεροι ηλικιωμένοι περίμεναν στην ουρά τον γιατρό που έρχεται δυο φορές την εβδομάδα για να τους εξετάσει αλλά μάταια. Γιατρός δεν φάνηκε αλλά ούτε είχαν κάποια ενημέρωση για ποιο λόγο, ούτε πότε θα ξαναέρθει. Αυτό δημιούργησε ενόχληση καθώς κάποιοι έρχονται και από διπλανά χωριά. Να σημειώσουμε ότι το Αγροτικό Ιατρείο Διομήδειας υπάγεται στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων και εξυπηρετεί κόσμο από 11 χωριά.

Ζητά συγγνώμη η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αβδήρων – Κάτι απρόοπτο συνέβη στην γιατρό

Το «Ε» απευθύνθηκε στην Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αβδήρων κα Ανδρέου η οποία μας πληροφόρησε πως συνέβη απρόοπτο θέμα υγείας στη μία γιατρό που έπρεπε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Ξάνθης και δεν μπορούσε να αντικατασταθεί. Η κα Ανδρέου ζήτησε συγγνώμη από τους πολίτες που περίμεναν επισημαίνοντας ότι είναι κάτι που δεν μπορούσε να προβλεφθεί και δεσμεύτηκε να έχουν ενημέρωση με σχετική ανάρτηση στο Ιατρείο τις μέρες και τις ώρες που θα τους επισκέπτεται γιατρός.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…