Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Κωφών ο Νίκος Ιωσηφίδης

Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Κωφών ο Νίκος Ιωσηφίδης

1

Αθλητής της Ολυμπιακής Φλόγας Ξάνθης

Μία τεράστια επιτυχία έφερε στην Ελλάδα ο αθλητής του παλαιστικού συλλόγου Ολυμπιακή φλόγα Ξάνθης, Νίκος Ιωσηφίδης ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες κωφών που διεξάγονται στη Βραζιλία.

Ο Νίκος Ιωσηφίδης αγωνίστηκε στα 77κ. με αντίπαλο τον Ιρανό Εσμαϊλί, μπήκε αποφασισμένος και προηγήθηκε 7-0, 9-2 με τον Ιρανό να αποφεύγει να παλέψει και να προσπαθεί να “ροκανίσει” το χρόνο.

Τελικά ο Έλληνας αθλητής έφθασε το σκορ στο 11-2,πήρε τη διαφορά των 8 πόντων, με την οποία το παιχνίδι κατοχυρώνεται υπέρ του. Οι Ιρανοί ζήτησαν να δουν το βίντεο της τελευταίας φάσης, αλλά δεν άλλαξε η απόφαση των κριτών και το χάλκινο μετάλλιο, κατέληξε στον Έλληνα αθλητή.

Χάλκινο μετάλλιο έφερε και ο Αλέξανδρος Παπαδάτος από την Αλεξανδρούπολη στα 130κ. ανεβάζοντας σε 9 τα μετάλλια της ελληνικής αποστολής.

Οι δύο Έλληνες παλαιστές θα παλέψουν για ακόμη δύο μετάλλια στο στιλ της ελευθέρας πάλης την Παρασκευή (12/5) και το Σάββατο (13/5), με πολλές πιθανότητες επιτυχίας, αν αποφύγουν στην κλήρωση τα μεγαθήρια της κατηγορίας τους.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…