Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Καταδιώξεις διακινητών στη Θράκη και… χρονιάρες μέρες

Καταδιώξεις διακινητών στη Θράκη και… χρονιάρες μέρες

0

Συνελήφθησαν τέσσερις διακινητές μη νόμιμων μεταναστών σε Αλεξανδρούπολη και Ροδόπη. Εξετράπη της πορείας του το ΙΧ του ενός διακινητή χωρίς να υπάρξει τραυματισμός

Συνελήφθησαν το Σάββατο 23 και την Τρίτη 26-4-202 το πρωί, σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης, τέσσερις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, την παραμονή του Πάσχα στην Παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί, συνέλαβαν τον έναν δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει τρεις μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο δράστης προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών να έχει εκτραπεί της πορείας του και να έχει ακινητοποιηθεί σε θαμνώδη περιοχή, χωρίς να υπάρχει κάποιος τραυματισμός. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για το παραπάνω όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 19-4-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Στη δεύτερη περίπτωση, την ίδια μέρα, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης,  αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο άλλους δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε ΙΧ, ως οδηγός και συνοδηγός και να μεταφέρουν παράνομα τέσσερις  μη νόμιμους μετανάστες.

Τέλος, την Τρίτη 26-4-2022, στην Επαρχιακή Οδό Λυκείου -Σαπών, αστυνομικοί συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει παράνομα έξι  μη νόμιμους μετανάστες.

Συνολικά και από τις τρεις υποθέσεις κατασχέθηκαν τρία ΙΧ και χρηματικό ποσό.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξεκίνησαν οι συλλήψεις για βεγγαλικά

Από σπίτι σε οικισμό της Καβάλας κατασχέθηκαν 1784 κροτίδες, 495 φωτοβολίδες και 7 βεγγαλι…