Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Θα ανοίξει μέσα στην Άνοιξη το Κολυμβητήριο Ξάνθης

Θα ανοίξει μέσα στην Άνοιξη το Κολυμβητήριο Ξάνθης

1

Τα δύο βήματα που απομένουν

 

Εντός του μήνα η πολεοδομική άδεια και στην συνέχεια η υποβολή στην περιφέρεια για άδεια λειτουργίας  

 

Στην τελική ευθεία παράδοσης στο κοινό βρίσκεται το κολυμβητήριο Ξάνθης. Απομένουν δύο βήματα για να ανοίξει τις πύλες του και να το χαρούν οι αθλητές για τις προπονήσεις τους και οι δημότες που τόσο καιρό περιμένουν αυτό το έργο που έχει αποκτήσει εμβληματικό χαρακτήρα όχι τόσο ως έργο όσο από τις «περιπέτειές» του από τη στιγμή που έκλεισε έως ότου ανακατασκευαστεί και επαναλειτουργήσει.

Τα δύο βήματα που απομένουν  για να ανοίξει το Κολυμβητήριο

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος κ. Ζερενίδης αφού έχει ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία η φάση των δοκιμών έχουν ολοκληρωθεί και οι παραλαβές των εργολαβιών. Αυτό σημαίνει ότι έχει κλείσει το τεχνικό κομμάτι του έργου. Το επόμενο βήμα είναι να κλείσει και ο φάκελος της οικοδομικής άδειας από την Πολεοδομία και στην συνέχεια να υποβληθούν όλοι οι φάκελοι στην περιφέρεια απ’ όπου θα δοθεί η άδεια λειτουργίας.

Εντός του μήνα η πολεοδομική άδεια και στην συνέχεια η υποβολή στην περιφέρεια για άδεια λειτουργίας  

Όπως εξήγησε ο κ. Ζερενίδης για να εκδοθεί η πολεοδομική άδεια θα προηγηθεί ο έλεγχος από ελεγκτή της δόμησης, μια διαδικασία που εκτιμά πως θα πραγματοποιηθεί εντός του μήνα που διανύουμε: «Στην συνέχεια θα τα υποβάλλουμε όλα στην περιφέρεια για να πάρουμε την άδεια λειτουργίας. Αυτό πιθανολογώ πως θα μπορέσουμε να το κάνουμε προς το τέλος Μαρτίου. Η περιφέρεια αφού εγκρίνει τους υγειονομικούς όρους θα εκδώσει την άδεια λειτουργίας. Είναι τελείως διαδικαστικό το θέμα που απαιτεί ωστόσο κάποιο χρονικό διάστημα. Από την πλευρά μας προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε όλο το κομμάτι που μας αφορά μέχρι τέλος του μήνα και θα αναμένουμε την περιφέρεια. Το βέβαιο είναι ότι σύντομα θα έχουμε ανοίξει το Κολυμβητήριο, και θα διαπιστώσουν οι δημότες μας ότι άξιζε όλη αυτή η αναμονή καθώς θα είναι ένα στολίδι για την πόλη μας», επισήμανε ο κ. Ζερενίδης.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…