Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Νέα ήττα για τον ΑΟΞ

Νέα ήττα για τον ΑΟΞ

0

Έχασε 1-0 από τον ΠΟΤ Ηρακλής σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Betsson Super League 2 στο Καυτατζόγλειο

Νέα ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΑΟΞ από τον ΠΟΤ Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο στάδιο, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Ο ΑΟΞ είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, με πλασέ του Διαμαντόπουλου που ανακόπηκε λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή (9’).

Το αποτέλεσμα καθόρισε η εκτέλεση πέναλτι υπέρ των δικαιούχων από τον Tomas στο 12’ κάνοντας το 1-0.

Το γκολ αποσυντόνισε την ομάδα της Ξάνθης, που κινδύνεψε σε κάποιες περιπτώσεις. Στο δεύτερο ημίωρο και πριν το ημίχρονο δημιούργησε δύο καλές φάσεις με τον Gavric (33’) και τον Ali Baba (41’).

Ο ΑΟΞ ανέβασε ρυθμούς στο β’ μέρος, παρότι ο ΠΟΤ Ηρακλής είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Κάκκο στο 57’. Ο Τσέλιος είχε μία καλή στιγμή στο 85’, ωστόσο το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε και το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λάμπρος Μπεκιάρης (ΕΠΣ Καρδίτσας) με βοηθούς τους Αντώνιο Διπλάρη και Ελευθέριο Βογιατζή, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Μελέτιος Γιουματζίδης (ΕΠΣ Πέλλας).

Συνθέσεις

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ: Παλαβράκης, Μπαλικτσής (69’ Μανωλάκης), Πήλιος, Α. Παπαστεριανός, Chrusciel (46’ Σγουρής), Πατράλης, Napolitano, Tocka (87’ Jubitana), Tomas, Κάκκο, Καρτσαμπάς (75’ Aleksic).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Γιακουμής, Πολίμος (13’ Ουνγιαλίδης), Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Μπάτζιος, Δόρης (67’ Ginsari), Gomez, Τσέλιος, Gavric, Ali Baba (67’ Κρητικός), Διαμαντόπουλος (77’ Τσιλιγγίρης).


Στα άλλα δύο εξ αναβολής παιχνίδια του 1ου Ομίλου που έγιναν την Τετάρτη, η πρωτοπόρος Βέροια συνετρίβη από την 4η Αναγέννηση Καρδίτσας με 5-2 ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε με 3-1 επί του ΠΑΟΚ Β΄.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΒΕΡΟΙΑ 5-2

Σκόρερ: 52′ πέν. Μπραμπίγια, 61′ κεφ. Λαγός, 63′ σουτ Πλέγας, 68′ σουτ Δημούτσος, 85′ σουτ Λαρέα – 49′ πέν., 59′ κεφ. Πασάς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΟΚ Β’ 3-1

Σκόρερ: 2′, 33′ σουτ Ξύδας, 44′ κεγ. Φιλίποβιτς – 26′ σουτ Παναγιώτου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…