Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Συλλυπητήριο μήνυμα του ΕΟΣ Ξάνθης για τον 21χρονο σκιέρ που χάθηκε στα Τζουμέρκα

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΕΟΣ Ξάνθης για τον 21χρονο σκιέρ που χάθηκε στα Τζουμέρκα

0

Ήταν γνωστός αθλητής αγωνιστικής αναρρίχησης

Ο χαμός του 21χρονου σκιέρ Ερμή Θεοχαρόπουλο στα Τζουμέρκα, συγκλόνισε το πανελλήνιο και ιδίως τους ανθρώπους που ασχολούνται με το άθλημα της αναρρίχησης, καθώς ο νεαρός ήταν αθλητής της αγωνιστικής αναρρίχησης, ενώ ο πατέρας του είναι από τους πλέον γνωστούς προπονητές και εκπαιδευτές ορεινών σχολών και πρωταθλητής στο ορειβατικό σκι.

Ο ΕΟΣ Ξάνθης με ανάρτησή του αποχαιρετά το νεαρό Ερμή, που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με μέλη του Συλλόγου και είχαν βρεθεί πολλές φορές σε αγώνες αναρρίχησης.

Γράφει ο ΕΟΣ: «Η οικογένεια της αγωνιστικής αναρρίχησης θρηνεί τον τραγικό χαμό του Ερμή Θεοχαρόπουλου. Συναθλητής των αθλητών/τριών της ομάδας αγωνιστικής αναρρίχησης του ΕΟΣ Ξάνθης, υπήρξε πρωτίστως ένας ξεχωριστός φίλος των παιδιών. Μαζί σε αθλητικές διοργανώσεις, αποστολές της εθνικής ομάδας, προπονητικά camp. Εξαίρετος αθλητής με αγωνιστικό ήθος, λαμπερή, γενναιόδωρη προσωπικότητα. Ο ΕΟΣ Ξάνθης εκφράζει την οδύνη του για την απώλεια του Ερμή και εκφράζει ολόψυχα τα συλλυπητήρια όλων μας στον πατέρα του και π. ομοσπονδιακό προπονητή Α.Α. Γιάννη Θεοχαρόπουλο στη μητέρα του Μαρίνα και την αδερφή του Κατερίνα».

Τον 21χρονο Ερμή βρήκε νεκρό ο ίδιος ο πατέρας του, Γιάννης ο οποίος και συμμετείχε στις προσπάθειες για τον εντοπισμό του γιου του στα Τζουμέρκα, μαζί με 16 πυροσβέστες με την O.O.E.Δ. της 5ης ΕΜΑΚ, 6 οχήματα και ελικόπτερο του ΕΚΣΕΔ, το οποίο και παρέλαβε τον νεαρό.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…