Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Παραμένει τρίτος στο -7 από την κορυφή

ΑΟΞ: Παραμένει τρίτος στο -7 από την κορυφή

0

Μετά την 3αρα επί του Πιερικού

Επέστρεψε στις νίκες ο ΑΟΞ, με την τριάρα επί του Πιερικού την Κυριακή στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, φτάνοντας έτσι στους 32 βαθμούς. Με νίκες προχωράει όμως και η Βέροια που διατηρεί σταθερό το προβάδισμά της από την ξανθιώτικη ομάδα στους 7 βαθμούς. Ο ΑΟΞ ωστόσο πλησίασε στον ένα βαθμό τη δεύτερη ΑΕΛ που είχε ρεπό αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Καβάλα πέτυχε την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-0 τον Απόλλωνα Πόντου. Σημαντικό διπλό για τον ίδιο στόχο έκανε ο Απόλλων Λάρισας, που επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 του ΑΟ Τρίκαλα. Ο Πανσερραϊκός επιβλήθηκε 1-2 του Ολυμπιακού Βόλου στη Θεσσαλία, ενώ Θεσπρωτός και Αναγέννηση Καρδίτσας έμειναν στο 0-0. Η Βέροια συνέχισε ακάθεκτη με εκτός έδρας νίκη στην Αριδαία.

Το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού ήταν επεισοδιακό και τελείωσε με νίκη του ΠΑΟΚ Β’ με 1-0, ωστόσο, ο Ολυμπιακός Β’ προχώρησε σε καταγγελίες ότι μέλη της αποστολής των «ερυθρόλευκων» έγιναν αποδέκτες απειλών που συνδέονταν με τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Άλκη Καμπανού. Για τον λόγο αυτό, ο Εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική έρευνα, ούτως ώστε να διερευνηθεί το συνδεόμενο με τον αθλητικό νόμο αδίκημα της απειλής κατά προσώπων που αναγράφονται στο φύλλο αγώνα.

Μάλιστα, όλα αυτά έγιναν σ’ ένα ματς όπου οι παίκτες των δύο ομάδων τίμησαν τη μνήμη του 19χρονου φιλάθλου του Άρη, φορώντας φανέλες με το μήνυμα: «Μη με χτυπάτε άλλο».

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής  
Νίκη Βόλου – Ηρακλής 1-1
Αλμωπός Αριδαίας- Βέροια 1-2
Α.Ο. Τρίκαλα-Απόλλων Βέροιας 0-1
ΠΑΟΚ Β΄-Ολυμπιακός Β΄ 1-0
Καβάλα-Απόλλων Πόντου 3-0
Θεσπρωτός – Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0
Ολυμπιακός Βόλου – Πανσερραϊκός 1-2
Ρεπό: ΑΕΛ  

Βαθμολογία Α’ Ομίλου

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…