Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Υπέρβαση ωραρίου από κατάστημα εστίασης της Ροδόπης

Υπέρβαση ωραρίου από κατάστημα εστίασης της Ροδόπης

0

Επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15νθήμερη αναστολή. Παράβαση βεβαιώθηκε και σε δύο πελάτες που βρέθηκαν εντός

 

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού, την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 50.359 έλεγχοι.

Βεβαιώθηκαν συνολικά 411 παραβάσεις. Παράλληλα, επιβλήθηκαν και 14 πρόστιμα για παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου.

Αναλυτικά οι έλεγχοι και τα αποτελέσματα:

  • 354 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 353 πρόστιμα των 300 ευρώ και 1 παράβαση των 150 ευρώ, εκ των οποίων 8 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
  • 6 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης με επιβολή ισάριθμων προστίμων των 300 ευρώ, εκ των οποίων, οι 2 στο Βόρειο Αιγαίο και οι 4 στην Κεντρική Μακεδονία.
  • 51 παραβάσεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.).

Ειδικότερα, στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,

-επιβλήθηκε 5.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος της Ροδόπης, με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση πελατών καθ’ υπέρβαση του ωραρίου λειτουργίας και 2 παραβάσεις στους πελάτες,

-βεβαιώθηκαν 3 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζόμενο και πελάτες καταστήματος. Επιπλέον, 1 παράβαση, για μη χρήση μάσκας σε χώρο αναμονής ΚΤΕΛ της Δράμας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για λαθρεμπόριο φαρμάκων στην Καβάλα

Κατασχέθηκαν 4.660 δισκία και 596 συσκευασίες φαρμακευτικών σκευασμάτων, καθώς και πολλά ά…