Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα Μ. Τσιακίρογλου: Με δυναμισμό και μαχητικότητα για νέες διεκδικήσεις

Μ. Τσιακίρογλου: Με δυναμισμό και μαχητικότητα για νέες διεκδικήσεις

0

Οι στόχοι και το νέο διακύβευμα της νέας θητείας της προέδρου της ΟΕΒΕ Ξάνθης

 

Με πρόταγμα:«Ενεργή και μάχιμη συνδικαλιστική δράση για την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων»

 

 

 

Για δεύτερη θητεία στο τιμόνι της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών (ΟΕΒΕ) Ξάνθης εκλέχθηκε η κα Μαίρη Τσιακίρογλου. Τα μέλη που την απαρτίζουν,  πρωτοβάθμια σωματεία από τον χώρο του υγειονομικού ενδιαφέροντος και της εστίασης αυτοαπασχολούμενων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους γεγονός που αποτελεί μια προσωπική δικαίωση για την κα Τσακίρογλου αλλά και μεγαλύτερη ευθύνη.

Προέδρος ΟΕΒΕ Ξάνθης , Μ. Τσιακίρογλου: «Ενεργή και μάχιμη συνδικαλιστική δράση για την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων»

Μιλώντας στο «Ε» ευχαρίστησε τους συναδέλφους της, τα μέλη της Ομοσπονδίας για την εμπιστοσύνη και την τιμή να την επανεκλέξουν και δεσμεύτηκε για συνέχιση των διεκδικήσεων των αιτημάτων τους και την προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου, μέσα από μια μάχιμη και ενεργή συνδικαλιστική δράση: «Διανύουμε μια πολύ δύσκολη εποχή για κάθε μορφής διεκδικήσεις. Ωστόσο θα προσπαθήσουμε να είμαστε μάχιμοι και με ενεργή συνδικαλιστική δράση. Επιδίωξή μας ο εκσυγχρονισμός του συνδικαλιστικού κινήματος και η άριστη σύνδεση και συνεργασία μεταξύ των μελών μας. Το στοίχημα μας είναι να στηρίξουμε τα μέλη μας που αντιμετωπίζουν  θέμα επιβίωσης και  να διεκδικήσουμε με όσα μέσα διαθέτουμε συλλογικά σε συνεργασία με φορείς και συνδικαλιστικά όργανα τα αιτήματά μας που αφορούν μέτρα ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες αποτελούν τους στυλοβάτες της ελληνικής οικονομίας», επεσήμανε η κα Τσιακίρογλου.

Από την υγειονομική κρίση έχουν πτώση όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι

Συνεχίζοντας  πρόσθεσε πως η υγειονομική κρίση έχει επηρεάσει  αρνητικά όλους τους επαγγελματικούς κλάδους : «Μπορεί η αγορά να μην έκλεισε με lockdown ωστόσο με τα μέτρα που μας έχουν επιβληθεί έχουν άτυπο lockdown. Πτώση τζίρου καταγράφεται σ’ όλους τους επαγγελματικούς κλάδους. Υπάρχουν και οικονομικές επιπτώσεις και ψυχολογικές. Ο κόσμος έχει καταληφθεί από φόβο που τον οδηγεί σε εσωστρέφεια κι αυτό έχει αντίχτυπο στις επιλογές του και στην καθημερινότητα του.

Μεγάλο  πλήγμα: Για τρίτη χρονιά χωρίς καρναβάλι

Η κα Τσιακίρογλου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο οικονομικό πλήγμα που επιφέρει η αναστολή για τρίτη συνεχή χρονιά του Καρναβαλιού της Ξάνθης. Ενός θεσμού που έχει οικονομικό αποτύπωμα στην πόλη: «Είναι μεγάλο πλήγμα για την τοπική οικονομία καθώς δίνει ζωή σε πολλούς κλάδους και φέτος είναι η τρίτη χρονιά. Ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία και να βγούμε στο ξέφωτο». Μια ευχή που είναι στα χείλη όλων…

Τέλος σ’ ότι αφορά τις πρώτες ενέργειες που θα προβεί το νέο Διοικητικό συμβούλιο της ΟΕΒΕ Ξάνθης η κα Τσιακίρογλου ανέφερε πως θα επιδιώξει συναντήσεις με όλους τους αιρετούς για ενημέρωση και συνεργασία και στήριξη στην διεκδίκηση των αιτημάτων τους.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διασύνδεση POS με ταμειακές μηχανές: Στο 94% το ποσοστό συμμόρφωσης των επιχειρήσεων

Εκπνέει την Τρίτη 30 Απριλίου η προθεσμία Εκπνέει στις 30 Απριλίου η προθεσμία που έχουν ο…