Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ξεκίνησε προπονήσεις ο ΑΟΞ για το ντέρμπυ του Σαββάτου με τη Βέροια

Ξεκίνησε προπονήσεις ο ΑΟΞ για το ντέρμπυ του Σαββάτου με τη Βέροια

0

Μόνο οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα μπουν στο γήπεδο

Επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ο ΑΟΞ μετά την περιπέτεια της ομάδας με τον κορωνοϊό, που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει δύο αγωνιστικές και κατά συνέπεια να βρεθεί προσωρινά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η ξανθιώτικη ομάδα επιστρέφει με ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι το Σάββατο στα Πηγάδια, καθώς υποδέχεται την πρωτοπόρο μέχρι αυτή τη στιγμή Βέροια και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να σκαρφαλώσει και πάλι στην κορυφή.

Το πρόγραμμα προπόνησης της Τετάρτης περιλάμβανε ενδυνάμωση και έμφαση σε ασκήσεις τακτικής, ενώ έκανε και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα ο νεοαποκτηθείς Νιγηριανός μεσοεπιθετικός Ali Baba.

Μετά την προπόνηση οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο παρακολούθησαν το καθιερωμένο, ετήσιο σεμινάριο διαιτησίας της ΕΠΟ για τους Κανόνες του Παιχνιδιού σε αίθουσα Τύπου του “Xanthi FC Arena”. Εισηγητής στο σεμινάριο  ήταν ο κος Δημήτρης Σαββόγλου, εκπαιδευτής ΕΠΟ.

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Ξάνθης ενημέρωσε τους φιλάθλους με ανακοίνωσή της ότι σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει στη Superleague 2, το οποίο παρατάθηκε έως τις 31 Ιανουαρίου, επιτρέπεται να καλυφθεί μόνο το 10% της  χωρητικότητας του γηπέδου.

Κατά συνέπεια στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Βέροια, δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, που τα έχουν προμηθευτεί έως 27/12.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Λεύκιππος: Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στη Θεσσαλονίκη απέναντι στη ΧΑΝΘ

Αποκλείστηκε από τον  μεγάλο τελικό αλλά τερμάτισε 3ος στον 3ο Όμιλο της National League 1…